Ik vroeg me af hoelang het duur voordat je -na het verwijderen van een cyste op me eierstok- weer seks kan/mag hebben?

Ik ben dinsdagochtend geholpen en vroeg me af waneer het "wondje in mijn lichaam" genezen is. Want ik had gister mijn ovulatie (en ik wil gewoon seks haha) en we willen dus heel graag een kindje maar is het veilig om vandaag al weer seks te hebben? ( Ik voel me wel helemaal goed, misschien een beetje duf nog maar verder nergens last van)

Weet jij het antwoord?

/2500

In wezen kan jij nu reeds seks hebben. Echter, bij de ene voelt dat direct goed aan en bij de andere niet. Pak het gewoon rustig aan en dan voel je zelf wel of je beter nog een paar dagen wacht of niet. Je kan ook tijdelijk leuke seks hebben zonder te penetreren hé. Daar komen dan geen kindjes van maar daardoor voel je je wellicht wel kinderlijk gelukkig ;-) Ik herken mezelf in jouw verhaal, dus ik weet uit ervaring dat je sneller herstelt als je een vurig genieters-type bent ;-) En ja deze bewering klopt, ik heb het niet enkel uit eigen ervaring, het is ook wetenschappelijk bewezen dat genieters sneller herstellen van eender welke ingreep. Liefs en Have Fun Any Way!

Eierstokken heeft niks met sex te maken hoor,als jij je goed voelt,is het geen enkel probleem om sex te hebben. Dus heb je zin? gewoon doen.

Bij dergelijke operaties schrijven ze vaak een of twee weken onthouding voor. Dat heeft te maken met het risico op infecties. Dus maar even niet seksen. Anders wellicht straks nog een keer onder het mes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100