waar vind ik een plaatje van vrouw en man van de genitalen? zie verdere info

misschien beetje rare vraag maar wil het toch graag weten..
discusie met me vriend, tijdens de sex voel ik (vrouw) dat ik neiging heb tot spuitend klaar komen, dankzij de g-spot, maar nu is het zo dat als ik het zelf met me vingers doe, dat ik dan binnen 2 tellen kan komen, ik denk daarom dat doordat de penis van de man dan echt vlak voor de opening van de g-spot zit tijdens het vrijen niet kan spuiten maar wel als ik het met de vingers doe, om het te verduidelijken zoek ik een plaatje (zoals je vaker aan treft bij gebruiksaanwijzing van tampons) de binnenkant van de vrouw van de zijkant bekeken, en dan eigelijk het plaatje met waar dan de penis in komt, als man en vrouw aan het vrijen zijn, als je daar ook op het plaatje de g-spot kan aanwijzen dan zie je of de penis er dan echt voorzit dat het het spuitend klaar komen van de vrouw tegen (kan ) houden,
mijn vraag dus, waar vind ik zo plaatje, met een penis er dan in en de g-spot plek gemarkeerd?
(beetje omslachtig allemaal, maar ik weet niet hoe ik het korter moet zeggen of uitleggen)

Weet jij het antwoord?

/2500

De g-spot heeft geen opening. Het is een gevoelig plekje. En het valt inderdaad niet mee om precies dat plekje te stimuleren met een penis. Hier vind je een plaatje, met de plaats waar de g-spot ongeveer zou kunnen zijn. http://healty87.blogspot.com/2011/10/g-spot-healthy.html En hier ook. Als je op het plaatje klikt wordt het groter. [waar de vingers zitten, zou dus de penis kunnen zijn.

Zoek eens de site van jason julius op. Deze man heeft er haast een sport van gemaakt om vrouwen spuitend klaar te laten komen. Tis wel redelijk commercieel, maar wellicht dat hij een paar goede plaatjes heeft, Het is ook zo dat de druk van je vingers vele malen groter is dan een penis. Aan de andere kant. Door langdurige stimulatie zwelt de gspot op en wordt het makkelijker om het met de penis voorelkaar te krijgen. Maar de hoek das belangrijk. En dat zou je moeten uitproberen.

Ik denk dat je dit plaatje zoekt. Zie ook meer info over G-spot stimulatie op onderstaande link.

Bronnen:
http://www.condoom-anoniem.nl/woordenboek-...

In alle films die ik gezien heb waar vrouwen spuitend klaarkomen... of het was met een penis, dildo, vingers... elke keer als ze gingen spuiten, hebben ze eerst de voorwerp eruit gehaald voordat ze konden spuiten. Lijkt me logisch, want anders zat die voorwerp in de weg. Dus net als je op het punt bent (als je voelt dat je bijna gaat spuiten) dan moet je vriend er gauw uit trekken.

Je kan ook de beroemde expositie van BODYWORLDS bezoeken. Hier vind men ook een dwarsdoorsnede van een vrouwen- en een mannenlichaam in een copulerende pose. Wellicht dat je daar iets aan hebt. Tegelijkertijd leer je ook nog veel meer van de menselijke anatomie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100