Waarom vind de één het normaal om één keer in de maand behoefte hebben aan seks en anderen tien keer op een dag?

En alles wat daar tussen zit natuurlijk..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je nog maar net een relatie hebt en je bent nog helemaal in love is de passie meer dan anders en dan doe je het meer dan gemiddeld,als je al wat langer in een relatie bent komen er meerdere interesses bij. Maar het hangt ook af van de persoon,sex kan zelfs verslavend zijn.De ene heeft er meer behoefte aan dan de ander.

De mate waarin je behoefte hebt aan seks is voor een groot deel bepaald door de hoeveelheid hormonen die je lichaam aanmaakt. Een tweede invloed zit in de cultuur/omgeving (groot maar ook klein) waarin je opgevoed bent en waarin je leeft. Ook de leeftijd en leefstijl (hoe druk je het hebt bijvoorbeeld) spelen een rol.

Ik denk dat dat alles met je libido te maken heeft. Ik kan bij het beantwoorden van je vraag natuurlijk alleen van mezelf uitgaan, maar bij mij maakt het alles uit, of er iemand in mijn buurt is waar ik vreselijk graag mee kan en wil vrijen, of dat ik gewoon in de dagelijkse sleur zit. Mijn libido wordt hongerig wakker als ik bij m'n lover ben, en slaapt weer in als ik niet bij hem kan zijn. Door televisieprogramma's weet ik wél, dat er mensen verslaafd kunnen raken aan 'klaarkomen', en dit iedere dag meermalen 'moeten' meemaken. Maar ik zie 'klaarkomen door zelfbevrediging' toch als iets anders dan sex - voor mij is sex toch altijd iets wat je met een ander (of meerdere anderen, als je dat fijn vindt) doet. Ik denk dus, dat het puur persoonlijk is. Zoals sommige mensen iedere dag chocola willen eten, en anderen maar heel af en toe.

Dat toont aan dat het persoonlijk is... Meer niet... Als je honger hebt dan moet je eten, ook dat is persoonlijk... Lang leve de persoonlijke verschillen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100