Hoe bedwing ik mijn gedachten tijdens de sex?

Ik ben 22, vriendin 20. We hebben een goede relatie en goede sex. Alleen soms wordt mijn penis slap net voordat de daad zich voordoet. Ik voel me erg aangetrokken tot haar en zij ook van mij. Ze hoeft me maar aan te raken bij wijze van spreken en ik heb al een erectie. Alleen dit veranderd net voordat ik in haar vagina ga, standje missionairis. Dit is ook niet altijd zo, maar op dat moment heb ik de gedachte of de angst dat het niet gaat lukken. Het gevolg is dat ik chagerijnig wordt dat het niet lukt. Ik denk dan bijvoorbeeld aan dat haar ouders thuis kunnen komen. En daarna komen dan de kleinste dingen waar ik me aan irriteer zoals de dekens die dan niet goed liggen. Heel vervelend. Ik irriteer me niet aan haar, maar aan het feit dat ik soms mijn gedachten niet stop kan zetten tijdens de sex. Als mijn penis niet snel genoeg in haar vagina gaat is mijn penis weer slap. Heel vervelend.Zij heeft er echter alle begrip voor en steunt me overal in en zegt dat het niet erg vind.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zit niet in je penis hoor, maar in je hoofd.Ben je soms nerveus? of zit iets anders je dwars?dat zijn dan de oorzaken.Nou is het gelukkig dat je vriendin er geen probleem van maakt,anders zou het nog moeilijker gaan. Allereerst moet je zorgen dat jullie in alle rust sex kunnen hebben, en niet het idee hebben det haar ouders elk moment op de stoep kunnen staan, dan lukt het helemaal niet meer.En verder kan ik je uit eigen ervaring zeggen dat als je er geen groot probleem van maakt het van zelf weer terecht komt,dus niet nerveus worden als je denkt nu gaan we sexsen,en misschien moet je het voorlopig is proberen om 1x in de 14 dagen sex te hebben,dan heb je natuurlijk veel meer zin en dat helpt ook. maar het komt echt terecht hoor elke man heeft daar wel eens last van. Het allerbeste, en gewoon een beetje geduld.

Als 22jarige kan je dat inderdaad overkomen, meestal is dat het gevolg van een vorm van faalangst.... Ik kan je maar één raad geven, BLIJVEN OEFENEN !! :p Chapeau dat je vriendin daar begrip voor heeft, veel jonge vrouwen kunnen dit niet relativeren en reageren verkeerd, spijtig genoeg. Vergeet niet dat het voorspel ook héél belangrijk is, zeker in uw situatie.

Bronnen:
ik ben zelf ook ooit 22 geweest ergens in...

Als kleine tip: een cockring. Daardoor blijft de erectie langer en het stimuleert ook nog eens. Sterkte en suc6

Probeer tijdens de sex te blijven zoenen (wat bij de missionarishouding goed kan). Deze raad heb ik vaker gegeven en heet heeft zijn vruchten (soms letterlijk) afgeworpen. Het helpt je (en je partner) opgewonden te blijven en je wordt niet algeleid door storende gedachten. Probeer maar eens tijdens intens zoenen ergens anders aan te denken , dat gaat vrijwel niet...... Gebruik dit hulpmiddel dan maar eens, ook het vrijen gaat intenser en veel gepassioneerder, ook het klaarkomen gaat beter en heftiger, omdat je letterlijk op meerdere plaatsen in elkaar zit. Dit antwoord is zeer serieus bedoeld.

IK herhaal letterlijk wat jij in de 2e zin schrijft: "We hebben een goede relatie en goede sex." Als dat zo is waar zit jij je dan druk over te maken? Goed is toch goed zou ik zo denken. Leer daar dan tevreden mee zijn geluksvogel die je bent ;-) Als ik dan de rest van jouw verhaal lees dan gaat het dus niet zo goed zoals je in die 2e zin beweert. Anders zou je hier niet om raad komen vragen, toch? Los van alle andere leuke tips die reeds gegeven zijn zou ik zeggen: ga eens een weekendje weg of ga eens samen 'kameren' zoals we dat in België zeggen. Dan ben je in een omgeving waar niemand jullie kent en niemand jullie kan storen. Bovendien is het altijd spannend op een andere locatie. Verder is het een kwestie van het vrijen leuk te houden en er geen prestatiegerichte boel van te maken. Jouw vriendin kan nog 100 jaar geduld met je opbrengen maar als jij jouw eigenzinnige penis niet kan relativeren dan doe jij al haar inspanningen teniet hoor. Een andere mogelijkheid is ook dat jullie elkaar uitdagen door wel naakt of uitdagend gekleed bij elkaar te liggen en deze keer geen sex te hebben. Vaak brengt het 'niet moeten' of 'niet mogen' de ommekeer. Vrijen is een LiefdesSPEL vol Uitdagingen dus is het belangrijk dat je het ook als een Spel ervaart. Door er Spelenderwijs mee om te gaan voelt niets als 'moeten' en word je creatiever. Zo blijft het vrijen prettig, elke keer opnieuw en dan kan je jaaaren plezier beleven aan dezelfde partner ;-) En Blaas je jezelf toch weer op? Laat je dan rijen ;-) Have Fun Any Way!

Je bent heel erg met het gebeuren bezig, en totaal niet met het meisje. Richt je dus op haar.

Wat een lieve vriendin heb je. Je zou voor je begint of ondertussen tegen jezelf (in je hoofd) kunnen zeggen dat je gaat ontspannen. tel langzaam van 10 tot 0. bij 0 moet je hoofd leeg zijn zo niet herhaal het. dan kan je 'zweven' en dus meer genieten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100