Kan ik door bepaald voedsel of drank mijn spermaproductie verhogen?

Toegevoegd na 5 minuten:
Ik heb de laatste tijd heel weinig sperma als ik klaarkom. Kan ik de productie hiervan verhogen met bepaald voedsel of drank. Vind het namelijk geiler als ik veel spuit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het verhogen van de spermaproductie zal moeilijk gaan, dit hangt af van hoe opgewonden je bent.

Wil je beter sperma, of meer? voor allebij is dit een uitstekend product.Oesters verhoogt ook de potentie nog. 3 vliegen in 1 klap.

Ja, heel veel water drinken voordat je 'eraan' gaat beginnen. Hoe meer je dat drinkt, des te meer bij het klaarkomen. Heb dit bij sexfeiten op Twitter gelezen.

Gezond eten, weinig tot geen alcohol en drugs, niet roken, eiwitrijk en vitaminerijk voedsel, voldoende vocht innemen en zorgen voor voldoende zink. Zink wordt het meest gevonden in oesters. Verder in vlees (lam, varken, rund en gevogelte), daarna bonen, noten, zonnebloem- en pompoenpitten.

Bij spermaproductie heb je het vooral over de kwaliteit van je zaad, dus hoeveel van die zwemmetjes je hebt in het ejaculaat. Daar kun je zelf wel wat aan doen: gezond leven verhoogt de spermaproductie. Dus geen drugs gebruiken, matig met alcohol, zorgen voor genoeg zink en vitamine c (eventueel door supplementen te slikken) en vermijd (indien mogelijk) het gebruik van medicatie die invloed kan hebben op de spermaproductie. Verder regelmatig leven (een goed dag- en nachtritme), en het werken met chemicaliën, verf of bestrijdingsmiddelen vermijden of verminderen. Zorg voor extra bescherming als je met röntgenstraling werkt, draag geen strakke broeken, neem niet te hete baden en zit niet te lang met je laptop op schoot. Ik begrijp alleen dat het je vooral gaat om het volume van het ejaculaat, en niet zozeer om de productie van het sperma. Meer vocht wil niet altijd zeggen dat je ook beter sperma hebt, hoewel het allicht helpt om ook een goede spermaproductie te hebben, zie bovenstaande adviezen. Wanneer je weinig vocht produceert tijdens een zaadlozing, kan dat verschillende oorzaken hebben. Het kan een bijwerking van bepaalde medicatie zijn, en ook bij sommige ziektes komt het voor dat een man weinig of niet ejaculeert. Na een prostaatoperatie is dit ook vaak het geval. Ik ga er vanuit dat dit niet aan de orde is bij jou, anders zou je het waarschijnlijk vermeld hebben. In dat geval kan het liggen aan het aantal zaadlozingen dat je hebt. Als je meer dan één keer per dag seks hebt of masturbeert, neemt bij de volgende zaadlozing de hoeveelheid vocht af. Je lichaam heeft dan niet genoeg tijd gehad om opnieuw sperma en prostaatvocht te produceren. De oplossing is dan simpel: iets minder vaak seks hebben (incl. soloseks). Ook kan het zijn dat je vrij snel klaarkomt: je produceert vlak vóór het klaarkomen ook nog wat vocht, en als je heel snel kaarkomt, zal de hoeveelheid van dat vocht minder zijn. Sommige mannen kunnen zichzelf heel goed trainen als ze wat minder snel klaar willen komen, maar een andere manier van stimulatie, speciale condooms die je iets minder gevoelig maken, of andere methoden kunnen daar ook bij helpen. Als het erg hinderlijk is, kan bepaalde medicatie ook nog geprobeerd worden. Meestal is zoiets tijdelijk trouwens, de hoeveelheid vocht verschilt gewoon per zaadlozing. Als het langer aanhoudt, of als je je zorgen maakt over de lagere hoeveelheid vocht ten opzichte van een tijdje geleden, kaart het dan eens aan bij je huisarts.

ik heb zelf wel eens gehoord dat als een man veel meer vitamine C eet/drinkt, de sperma beter wordt misschien dan ook wel meer...

Al die middeltjes, wat die macho's ook vertellen zijn nefast voor je lichaam, en in sommige gevallen dodelijk en verboden, het is niet de hoeveelheid maar de kwaliteit. Schuld van al die sexfilms, allemaal fake hoor, dat word bijgewerkt, denk je nu echt dat iemand zoveel spuit, een theelepel is bij de dagdaagselijkse man al veel, zelfde verhaal over de lengte, geloof me de meeste hebben 13 cm... en in erectie komt daar iets bij, dat is natuurlijk. Al die truukjes voor meer, beter, langer, dikker zijn SCHADELIJK, tegen je 30ste ben je impotent !!!

melk, vooral eieren, yoghurt met kasinoten (wondermiddel), minder afrukken (ook al ben je geil) en meer opbouwen. bv: door de weeks van je leuter afblijven, en in het weekend spuiten! maakt niet uit hoeveel je drinkt of rookt!

Hoi, ik gebruik pancitrat dat is een medicijn om het tekort van de hormonen van de alvleesklier aan te vullen, nou je weet niet hoeveel ik spuit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100