wat is droogneuken?

Ik hoorde het ergens en vond het zo raar klinken dus vroeg ik me af of oemand dat weet wat het is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Seks hebben met kleding aan :). Dus bijv op elkaar liggen/ tegenaan vleien.

Frottage, ook wel aangeduid als droogneuken, (tegen elkaar aan) rijden of berijden, is een vorm van niet-penetratieve seks, waarbij een of beide partners hun schaamstreek tegen het lichaam van de ander wrijft. http://nl.wikipedia.org/wiki/Droogneuken

Dit is een soort neuken met de kleren aan. · Je drukt je lichaam zo dicht tegen dat van de ander aan dat de genitaliën elkaar raken,en maakt dan draaiende of heen-en-weer gaande bewegingen. · Je moet ervoor zorgen dat de penis van de jongen op dezelfde hoogte zit als de schaamlippen van het meisje. · Het is meestal even zoeken naar een houding en manier van beweging waarbij je beiden tegelijkertijd gestimuleerd wordt.

Het is een soort van schuren. Dat een jongen met zijn geslachstdeel tegen het meisje haar billen aan danst of tegen haar geslachtsdeel. Maar dan gewoon met je kleren aan.

Frottage, ook wel aangeduid als droogneuken, (tegen elkaar aan) rijden of berijden, is een vorm van niet-penetratieve seks, waarbij een of beide partners hun schaamstreek tegen het lichaam van de ander wrijft. De techniek komt in het dierenrijk eveneens zeer veel voor, waarbij het gedrag van reuen het meest bekende voorbeeld is. Frottage is afgeleid van het Franse werkwoord "frotter", wat wrijven betekent. Droogneuken moet men niet verwarren met droge seks.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Droogneuken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100