Hoe vaak de lakens verschonen?

Kijk het zit zo. Ik heb geen vaste vriendin en woon bij mijn ouders dus af en toe een weekend of nachtje bij een meisje. Maar als je dan seks hebt dan laat zo'n meisje meestal een behoorlijk natte zooi achter. Aangezien ik of zij toch naar 1 dag weer weg is en pas naar een paar weken weer terugkomt is het logisch om meteen het beddengoed te verschonen.
Maar......
Wat als je nou een vaste vriendin hebt. Dus voortdurend die natte zooi in je/haar bed. Moet je dan elke keer de lakens verschonen? Of gaat het vanzelf weg?

Er zijn vast volwassene die hier hun eigen manieren of ervaringen voor hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik doe het een keer in week in de zomer. en 2 keer in de week in de winter. Niet vanwege de 'natte zooi'' maar meer omdat mijn vriend veel transpireert. Toegevoegd na 7 minuten: andersom natuurlijk. 2x in de zomer en 1x in de winter.

Zomers elke week verschonen is geen overbodige luxe. In de winter voldoet 1 keer in de twee weken prima. Verder heb ik geen ervaring met extra 'natte zooi' (klinkt lekker respectloos) na een vrijpartij en de enige natte zooi komt 9 van de 10 keer toch echt van het mannetje af. Je zou het in principe toch zelf kunnen inschatten. Als je merkt dat de kamer muf begint te ruiken wordt het toch echt tijd voor een open raampje en een verse set aan lakens :)

Vanwege die 'natte zooi' zou ik adviseren om een handdoek of een badlaken te gebruiken. Voor de rest zou ik in jouw geval één keer per week m'n bed Of in ieder geval zeker mijn onderlaken verschonen.

een handdoekje neerleggen tijdens de geslachtsgemeenschap :D

Leg er een handdoek onder, dan valt het reuze mee met de "natte zooi". Daarnaast kun je ca. 1x per 10 dagen je lakens veschonen.

Ik doe het eens per week. En als je bang bent voor een"natte zooi", kun je er een dikke badhanddoek onder leggen.

Als je iedere avond seks hebt en iedere avond een zeiknat bed zou ik het ook iedere keer verschonen ja, lijkt me niet lekker slapen in een zeiknat bed. Ik zou zeeziek worden.

Bedankt!! Jullie reaktie geven mij een heldere beeld van de gemiddelde Nederlander. Soms je zweet snachts. Bovendien je moet een dosis van bedgoed te hebben. Ik verschoen mijn bed elke 3 dagen, zomer en winter, het maakt niets uit. Swinters gaan wij ook minder onder de dusch?.................. :-) sommige mensen dat ik ken well.... ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100