Kunnen er ook meisjes hellemaal nooit klaarkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat 'kan'. Dan komt dat doordat ze de juiste technieken niet weten. Lichamelijk kan het volgens mij altijd, maar het kan een heleboel proberen nodig hebben!

Ja, in sommige culturen worden meisjes op zodanige wijze verminkt ("besneden") dat de clitoris (of zelfs alles) wordt beschadigd of weggehaald. In dat geval zal ze veel minder kunnen genieten van sexueel contact.

Over het algemeen, (zonder verminking als bovengenoemd), kan ieder meisje klaarkomen. Alleen iedereen op een andere manier, iedere vulva is anders. En moet ook op een andere manier geprikkeld en gestimuleerd worden. Om daar achter te komen moet je gewoon veel experimenteren! Waarschijnlijk kom je er dan vanzelf achter, maar het kan lang duren voordat je het gevonden wat jou tot een climax brengt. Voor ieder persoon is dat punt ook verschillend de een heel snel de ander helemaal niet. Je kan je climax bereiken bij penetratie, stimulatie van de clitoris, of alleen door beide. Alleen dan is het nog de manier van de penentratie en de manier van de stimulatie. Vaak heb je je jezelf ook eerder tot een hoogtepunt dan wanneer een ander het bij je doet.

Het kan wel voorkomen maar dat is heel zelden. Vaak is het het gevolg van misbruik of trauma waardoor een meisje of vrouw niet opgewonden wordt en daardoor geen orgasme krijgt. Sommige vrouwen vrouwen komen makkelijk klaar dan andere daar ligt voor haar partner een uitdaging het toch te bewerkstelligen. Om bij een vrouw die makkelijk klaarkomt een orgasme te bereiken is leuk maar bij een vrouw die daar meer voor nodig heeft dan "een zwoele blik" is het voor haar partner ook heel bevredigend om dat toch gedaan te krijgen.

Ja dat kan. Klaarkomen heeft uiteindelijk toch het meeste te maken met "tussen de oren". Wanneer je je niet prettig voelt bij iemand, of gespannen, of onveilig, of je hebt een nare herinnering dan kan je je clitoris op honderd manieren stimuleren maar je komt niet klaar. Het beste is om, als je moeite hebt met klaarkomen, het zelf in een veilige omgeving uit te proberen hoe het lichamelijk voor je werkt. Doe dat wanneer het je leuk lijkt om te doen en als je je ontspannen voelt. En jezelf vooral de tijd gunnen, het hoeft niet binnen een bepaalde tijd, er staat geen tijd voor. En als het niet lukt neem het jezelf dan niet kwalijk maar zie het meer alsof je een leuke oefening hebt gedaan die je wel vaker zou willen uitproberen. Wees aardig voor jezelf, dan kom je er wel ;-)

ja, er zijn zelfs meer meisjes/vrouwen die helemaal niet klaarkomen. Slechts 10% van de vrouwen heeft vaginaal vocht. in de eierleiders

Met de juiste technieken, die zowel door vrouwen/meisjes als door hun partners gebruikt kunnen worden, zijn ze allemaal in staat om een orgasme te krijgen. Als er een blokkade is, heeft dat bijna nooit een lichamelijke oorzaak, maar het kan komen door onzekerheid, te weinig aandacht, onervarenheid, negatieve ervaringen in het verleden en nog veel meer. Geduld is belangrijk, een positieve instelling ook. Als het echt niet lukt, kan de hulp van een goede sexuoloog een goede uitwerking hebben. Eén ding: wees niet té gefixeerd op klaarkomen, want juist dan is de kans het grootst dat het niet lukt.

ja dat kan. Mocht het over jouzelf gaan; er zijn verschillende manieren waarop je kunt klaarkomen. Heb je die allemaal al eens geprobeerd? Van 'neuken' alleen komen maar weinig vrouwen klaar.

Achh wat maakt dat nuit man zolang jij maar klaarkomt ;)

Heb ooit gelezen dat maar 2 op de 3 vrouwen klaarkomt. 33.3% komt dus niet klaar. Waarschijnlijk komen vrouwen in je omgeving er niet openlijk voor uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100