Ik kom te snel klaar wat kan ik eraan doen om wat langer te genieten.?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je het voelt opkomen even stoppen. En als dat gevoel weer weg is weer doorgaan. Net zolang tot jij er genoeg van hebt

Naast het andere antwoord is het misschien een mogelijkheid wel klaar te gaan komen en daarna rustig verder te gaan, jonge mannen kunnen dikwijls kort na elkaar meerdere malen klaarkomen. de tweede keer duurt het echter langer om klaar te komen en je kunt je dan ook beter richten op het genot van je partner. Veel vrouwen vinden een meervoudig klaarkomen van de man bepaald niet vervelend!. Wel is het zaak het lid even rust te gunnen en andere vormen van erotiek te beoefenen waarbij het lid niet betrokken is. Meestal is binnen een kwartier je lid weer bij de les en raakt minder snel geprikkeld. Misschien een wat ongebruikelijk antwoord maar wel een uit praktische ervaring.

Voor je gaat sexen alvast even de hand aan jezelf slaan. Hou je het bij je partner langer uit. Of idd tussendoor stoppen, maar sommige partners vinden dat weer niet prettig. Zitten die net lekker in de flow, stopt je partner! En voor vrouwen is t vaak moeilijler om tot n hoogtepunt te komen. Tis jammer als je t hare ruineerd door te stoppen. Ik zeg, vooraf zelf even handwerk.

Bovenstaande antwoorden prima adviezen. En ik heb er nog een tip voor: Als je aan voelt komen dat je bijna gaat klaarkomen, een paar keer diep en rustig in en uit ademen.

De eerste tip hier is een hele goede tip om gelijk te gebruiken, mijn tip duurt echter langer om het te oefenen maar werkt op lange termijn wel erg goed. Bekkenbodemspieren gaan trainen. Dit kan ook voor mannen en helpt je betere controle over het ejaculeren te hebben en het uitstellen hiervan. (kopie van de site zie bron) Voor veel mannen is het feit dat ze bekkenbodemspieren hebben al een verrassing. Dat is iets dat mijn vrouw, vriendin heeft, maar een man, nee hoor! De bekkenbodemspieren van de man zijn eigenlijk hetzelfde als bij de vrouw. Met alleen het verschil dat de vrouw een gaatje meer heeft (de vagina) dan de man en dat zij er tijdens een bevalling een baby doorheen moet duwen. Dit 'gaatje minder' zorgt er wel voor dat de bekkenbodemspieren bij mannen vaak eerder te sterk zijn en te gespannen dan dat ze te slap zijn. Kijk daarom vooral eens bij de informatie over een bekkenbodem die niet goed werkt. Verder zijn er ook oefeningen om de bekkenbodem te kunnen vinden en oefeningen om de bekkenbodem te ontspannen. Eigenlijk gelden al die oefeningen voor vrouwen en mannen. Om erachter te komen of je tijdens het aanspannen de bekkenbodem echt naar binnen trekt kun je dat voelen bij de anus of achter de balzak. De bekkenbodem moet tijdens aanspannen dus echt naar boven/binnen gaan en niet naar buiten worden geduwd Als je het vervelend vindt om erover te praten of als je niet weet hoe je een oplossing kunt vinden voor je probleem, aarzel dan niet om naar een huisarts te gaan of vraag anders hier een e-consult aan. Je kunt dan anoniem bij een expert hierover een vraag stellen. Een belangrijk ander punt voor mannen is het plassen. Veel mannen kunnen juist niet staand plassen in een urinoir. Herken je dit? Ook voor mannen is het veel beter om zittend te plassen! Zeker als je straal niet meer zo sterk is als hij was. De bekkenbodemspieren en dus ook de sluitspieren van de blaas kunnen zich beter ontspannen als je gaat zitten op de bril. Plassen is eigenlijk een passief ('niets doen') gebeuren en dat lukt het beste als je zit met je voeten aan de grond.

Bronnen:
http://www.bekkenbodemonline.nl/mannenzake...

Als je het vaker doet kom je minder snel klaar.

veel sex hebben dat je het gewend word

Als je voelt dat je klaarkomt knijp dan even in jou eikel en dan kun je rustig verder gaan .

Durex Performa condooms hebben aan de binnenkant benzocaïne, een stofje dat ook in pijnstillende cremes gebruikt wordt. Dat zorgt ervoor dat het wat minder gevoelig wordt daaronder, zodat je langer door kunt gaan. Zie uitleg op de link hieronder.

Bronnen:
http://www.condoom-anoniem.nl/info-over-co...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100