kan je van voortijdige zaadlozing zwanger raken?

we hebben seks gehad zonder condoom maar voor dat (de jongen) klaar kwam haalde ik hem eruit, kan je hiervan zwanger worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat kan ook. In voorvocht zit ook al zaad.

Ja, dat is mogelijk. Je kan zelfs al van voorvocht zwanger worden.

Ja hoor dat kan zeker.In elke zaadlozing en voorvocht zitten zaadcellen die een zwangerschap kunnen veroorzaken.

Uiteraard. Bewijs loopt genoeg rond op de aardbol Echter je schrijft in een reactie dat ze de pil slikt. Als ze die goed en betrouwbaar neemt dan is de kans op een zwangerschap nihil. Maakt niet uit of het de lichtste of zwaarste pil is die bestaat. Dat heeft er niets mee te maken. Echter...je kan natuurlijk nog wel heel gemakkelijk een seksueel overdraagbare aandoening oplopen. Wellicht eentje waar je onvruchtbaar van wordt..of zo'n lekkere druiper van krijgt... Soa onderzoek is nu dus noodzakelijk. Volgende keer pil én condoom.

Ja ook in voortocht zitten zaadcellen, dat is omdat dan de kans op zwangerschap toe neemt. Tenzij je 3 dagen voor je menstruatie en 3 dagen na de menstruatie en tijdens de menstruatie heb gevreen kan het geen kwaad ten minste als je regelmatig bent. Ook kan het geen kwaad als je de pil gebruikt, de pil houd innesteling tegen Ook al zit je midden in je ovulatie, je kan als nog niet zwanger zijn. Als je toch bang bent voor zwangerschap kan je de morning-after pil innemen, dat kan maximaal 72 uur na geslachtgemeenschap. Je kan altijd ook contact opnemen met de huisarts. Als je niet zwanger wil worden kan je na dit de pil gebruiken voor de zekerheid. En als het kan ook de condoom erbij, dat beschermt je tegen soa's Toegevoegd na 2 minuten: Ik las net dat je de pil slikt, kan dus geen kwaad, voor de zekerheid kan je,je laten testen op soa's maar je bent dus niet zwanger want de pil houd in nesteling tegen. Toegevoegd na 3 minuten: Tenzij je een dag bent vergeten, dan is de pil pas betrouwbaar vanaf het volgende stripje

Ja, van voorvocht kan je zwanger worden zoals je in andere antwoorden al leest. Het gebruik van de pil van haar kan die kans aanzienlijk verminderen maar niet 100% tegenhouden. Geslachtsziektes hou je er ook niet mee tegen. Het is voor jullie allebei de eerste keer zonder condoom las ik maar als jullie relatie beeindigd en jullie straks allebei een ander hebben kan het wel weer risico's met zich meebrengen. Mijn advies....licht je eerst goed in voor je hieraan begint en niet achteraf. Het is een kleine moeite om even bij je huisarts te informeren over het gebruik van de pil en bij je drogist over condooms en de risico's zonder.

Hier kan je wel zwanger van raken. Dit komt omdat de jongen via zijn urinebuis ook een zaadlozing krijgt. Bij deze zaadlozing kunnen er altijd sperma cellen blijven zitten. Een voortijdige zaadlozing is eigenlijk om deze sperma cellen weg te halen, de urinebuis schoon te maken dus. Daarbij komen dus ook de sperma cellen er uit, waar je weer zwanger van kan raken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100