Hoe weet je of je aan SM doet of niet?

Ik vraag me een geruime tijd af, wanneer er nou sprake is van sm. Is dit wanneer je elkaar pijn doet tijdens de sex? Als je doet aan bondage of is het alles bij elkaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je doet aan SM als je plezier hebt in het aandoen van pijn (sadisme) en plezier in het hebben en onderdrukken van pijn (masochisme). Het is een combinatie van allebei, waarbij heel vaak (maar niet persé) 1 onderdanig is en de ander overheersend. Het kan eenvoudig (en ook liefdevol) door kneepjes en tikken op de billen en haren trekken. Maar ook heftiger zoals slaan, stroomstootjes, vastbinden en slaaf/meester spelletjes. Er zijn heel extreme vormen (en ook heel gevaarlijk) zoals wurgsex en het oprekken van lichaamsopeningen en buikstompen enzo. Eén ding bij SM is in ALLE gevallen belangrijk: je moet het ALLEBEI willen, en als je het deelt, is het een vorm van liefde.

J-wearfetish BDSM, Bondage and High heels studio http://www.j-wearfetish.com Our service: Free Shipping for all New and Cool Fetish Goods and CUSTOMS DUTIES are paid by us.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100