Welk glijmiddel glijd het beste?

Ik heb zelf glijmiddel van Eros al eens geprobeerd, maar viel me eigenlijk wel tegen.
Ik zoek echt glijmiddel wat supergoed glijd over je lichaam voor bijvoorbeeld body massages.
Is body lube (waterbasis) een goede keus?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alles wat vet is glijdt als een tierelier maar : de zuren in de meeste vetten kunnen het rubber van de condooms aantasten, waardoor het niet meer veilig is. Niet dat de gaten er voor je ogen invallen, maar op microscopische gebied is dat wel het geval, en een microscopisch gaatje is genoeg voor een hoop ellende. Het bete gebruik je dus glijmiddelen op waterbasis. KY-jelly is al tientallen jaren HET vooraanstaande merk, en niet voor niks natuurlijk. Er zit ook geen rommel in waar je allergisch, overgevoelig of misselijk van kunt worden.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/K-Y_Jelly
http://www.veiligglijden.nl/glijmiddelen-p...

ik zou altijd voor een glijmiddel op waterbasis gaan, olie is zo'n zooi om weer op te ruimen mocht het op het beddengoed terecht komen. Durex Play werkt prima.

Glijmiddelen op waterbasis drogen vaak uit en worden dus stroever/plakkerig. De variant op siliconenbasis is veel gladder en blijft ook glad. Eros heeft deze variant ook.

Bronnen:
http://www.eroswinkel.nl/categorie/op-sili...

Ik gebruik zelf Etos Massagegel. Het is huismerk, dus lekker goedkoop. Het is een 2-in-1, je kunt het als massagegel gebruiken en ook als glijmiddel. En het is op waterbasis. Ik heb het een paar keer gebruikt en het bevalt zeer goed.

Baby olie gewoon van kruidvat, dat gebruik ik altijd met mijn vriend.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100