Wat kan je het beste doen om een ingedut geslachtsorgaan weer tot leven te wekken ?

Nou weet ik niet zeker of hij ingedut is , "handfeestjes " gaan nog prima. Ook denken aan mijn nieuwe vriendin geeft de opwinding . Maar het is toch drie jaar geleden dat ik het voor het laatst heb gedaan dus ik maak mij er zorgen over.

We hebben nog geen seks gehad maar ik stel mij wel open voor de mogelijkheid en toenadering en gevoel zijn goed bij haar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nou hij doet het nog, dat weet je zeker, maar je ik denk dat je bang bent of hij wel presteert op het "moment supreme" Vertel haar gewoon eerlijk dat het voor jou lang geleden is geweest dat je met een vrouw bent geweest. Dat je het heel spannend vind En dat het best zo zou kunnen zijn dat het, zo over kan zijn... en dat het te spannend is. Maar dat je de volgende keer ruimschoots goedmaakt. ;-) Vrouwen houden van eerlijkheid en het maakt ons echt niet uit hoe lang de penetratie duurt als de genegenheid er maar is. Het duurt toch even voordat je op elkaar bent ingespeeld. Wat je natuurlijk ook kan doen is niet eens overgaan op direct penetratie, maar wellicht wil zij jou een "handfeestje" geven ( mooi woord trouwens, ga ik zeker vaker gebruiken!) De eerste keer als ik sex heb met een man, komt er vaak geen penetratie aan te pas. Ik vind het veel mooier om te zien hoe een man reageert op mijn aanrakingen.... Maar ook belangrijk naast het het eerlijk zijn, neem de tijd... veel voorspel, zoenen strelen, geen gehaast Enjoy

Ik denk dat als het zover is dat er niks aan de hand is en het goed gaat. Als je je er teveel zorgen om maakt kon het wel eens zo zijn dat het iets minder gaat of helemaal niet. Maak je geen zorgen, geniet ervan dan komt het wel goed.

Beste Goldenten, Als 'handfeestjes' (haha) nog prima gaan, dan denk ik dat uw 'jongeheer' nog niet gestorven is en hij letterlijk een gat in de lucht springt als hij na al die jaren onthouding, weer eens 'op reis' mag gaan. Als hij al drie jaar non-stop naar beneden is gericht, was het een ander verhaal, maar ik geloof dat hij nog prima functioneert. Ik denk dat het te vergelijken is met zwemmen: je verleert 'het' - mits je niet gehandicapt bent geworden - nooit. Groetjes, IG

3 jaar geen sex gehad...was je opgesloten? Elke dag een spelen met je jongeheren en koditie opbouwen en dan gaat het best goed. Als het lichamelijk goed zit en dat is het, Dan heb je geen reden je zorgen te maken. Veel spass

Ik denk inderdaad dat de onderliggende vraag is of er nog gepresteerd kan worden (of dat er niet te snel gepresteerd wordt) tijdens de seks. Als het al jaren geleden is dat je "het" gedaan hebt wil dat zeker niet zeggen dat hij ingedut is. Je kent nog steeds "opwinding" en ook de handfeestjes :-) gaan nog prima! Begin gewoon rustig met elkaar en vertel haar eerlijk dat het lang geleden is en hoe je jezelf voelt. "Speel" eerst eens een tijdje met elkaar en dan komt het helemaal goed. Mocht je toch nog bang zijn voor een vroegtijdige zaadlozing dan zijn hier crèmes en condooms voor die dit tegen kunnen gaan. Ook is er een nieuw medicijn genaamd Priligy. Priligy bevat de stof dapoxetine en dat helpt weer tegen het vroegtijdig klaarkomen. Kortom, genoeg mogelijkheden! Maar met jou is zeker niks aan de hand dus ik weet zeker dat dit helemaal goed gaat komen!! Have fun!

Het zit allemaal in je hoofd. Ik weet zeker dat je er niets van bakt als je er steeds aan blijft denken. Ook werkt het in dit geval (vaak) niet als je gaat plannen (zo van: morgen om 2 uur...). Laat het gebeuren, en verbaas je! En praat er eerlijk over met je vriendin... Ze zal erna zeggen dat je je hebt aangesteld!!! Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100