Zijn condooms met ribbels veel lekkerder als gewone?

Ik en mijn vriendin zijn de laatste tijd op zoek naar iets leuks en ik dacht aan geribbelde condooms. Is dit een goed idee of is het geen verschil??

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen verschil, maar wel grappig. Houd er rekening mee dat funcondooms meestal niet CE goedgekeurd zijn. De bekendere merken hebben meestal ook funcondooms in hun assortiment die wel goedgekeurd zijn.

ik heb zelf ook met mij vriend ik voel er nix van

toen ik nog verkering had en dus nog met condooms vree, hebben wij ze ook eens uitgeprobeerd, maar wat ik mij herinner was dat het een beetje als zand voelde....... Ik weet niet of mijn geheugen me in de steek laat, want het klinkt mij nu wel raar... Maar gewoon proberen, dingen uitproberen tijdens het vrijen ials beide dat leuk vinden is heel gezond voor je relatie! tip:

Het latex van condooms is erg dun, en de ribbeltjes zijn dat ook, en daarom voelen veel mensen er weinig tot niets van. Wat je ook zou kunnen proberen zijn Durex Pleasuremax Tingle condooms. Deze condooms hebben glijmiddel met een beetje menthol, dat voor een tintelend gevoel zorgt.

Bronnen:
http://www.condoom-anoniem.nl/winkel/durex...
http://www.condoom-anoniem.nl/winkel/durex...

Je merkt er als vrouw niets van. Ook al staat er "ribbed for her pleasure"

Ja, ik spreek uit ervaring!

Natuurlijk is t voor iedereen verschillend, maar persoonlijk vindt k Ribbels of noppen fijner. Mijn vriend voelde het verschil niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100