Wat kun je goed gebruiken als een soort glijmiddel?

Het moet wel goedkoop/gratis zijn. Het moet met condoom ook veilig zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Opwinding. Als je als vrouw erg opgewonden bent, produceer je je eigen glijmiddel. Desnoods een beetje speeksel. Je kunt ook condooms met wat extra glijmiddel kopen.

Gewoon een beetje spuug !! :-)

Sensilube!! Dit is een glijmiddel dat ook daadwerkelijk bestemd is voor sex. Werkt prima bij zowel "gewone" als anale sex en met of zonder condoom. Je kunt het kopen bij de drogist voor een paar euro. Eigen merk is nog goedkoper. Misschien kan je een gratis tester aanvragen via hun internet. Toegevoegd na 2 minuten: By the way: zo'n flesje is niet voor éé'malig gebruik. Je kunt er wel een tijdje mee vooruit als het goed is ;-)

Het beste glijmiddel is als de vrouw genoeg opgewonden is. Wil je glijmiddel kopen wat er voor gemaakt is en niet zo duur is. Dan kan je de huismerken van de Hema en Etos proberen. Wil je helemaal gratis goedgekeurd glijmiddel en condoom. Dan kan je bij zero condooms terecht. Dit is een soort van spaarprogramma.

Bronnen:
http://www.zerocondooms.nl

kokosolie Tja, mss wat vreemd. kokosolie/vet gebruik ik ook voor bakken en braden en voor mijn huid, dus die heb ik al en is dus dan gratis te gebruiken voor het vrijen. Mijn man zegt altijd, als de karbonaatjes er lekker door worden dan de befflapjes vast ook wel...... sorry, is erg grof maar ik kan dr wel om lachen...

Glijmiddel dat ook in de vee-industrie wordt gebruikt. Je moet er maar net aan kunnen komen, maar het kost geen drol en is hetzelfde spul als het dure glijmiddel uit de sexshops. Dan betaal je voor een literfles evenveel als voor een 50 ml flesje van de sexshop. Kun je even vooruit! :)

zeep is erg glad

babyolie is best wel goed doe ik ook met mij vriend

Olien en vetten NIET gebruiken. Die tasten het condoom aan. Glijmiddel op waterbasis of condooms waar al glijmiddel aan zit.

Vaseline schijnt te helpen. Maar de allergoedkoopste massage olie op waterbasis helpt ook goed. (k heb van de etos)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100