Zijn vrouwelijke ejaculaties, vaginale of of clitorale orgasmes?

Of kan het allebij zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan allebei tegelijk als allebei tegelijk gestimuleerd worden. Maar de ejaculatie is een gevolg van een vaginaal orgasme.

Nee het squirting is een leging van vocht wat bij de man suiker bevat ter voeding van de levende zaadcellen... Dat kan heel heftig zijn en ik zeg je elke vrouw zou het moeten kunnen leren, allemaal... Het is een simpel trucje zelfs... Het is een trucje, heel simpel eigenlijk te doen... Wellicht is het eerder vaginaal dan clitoraal... Of het vaginaal of clitoraal is, maakt mij niets uit, het squirten is heerlijk om te ervaren...

Het is een vaginaal orgasme, je kunt het leren door extra stimulatie van de zogenaamde G-spot! ;)

Vrouwelijke ejaculatie is de benaming voor het uitstoten van vocht uit de vagina of urinebuis, lijkend op de ejaculatie bij de man. Verondersteld wordt dat het vocht afkomstig is uit de urinebuis of uit de vagina. Aangezien er bij de vrouw nog nooit structuren werden aangetroffen die een ejaculatie mogelijk maken, gaat men er in het algemeen van uit dat bij een urethrale ejaculatie vocht uit de blaas wordt geloosd, en bij een vaginale ejaculatie vaginaal vocht wordt uitgeperst door de bekkenbodemspieren. De vrouwelijke ejaculatie is sinds de jaren 1990 een populair onderwerp geworden en deed zijn intrede in vele pornofilms, waar in nagenoeg alle gevallen een ejaculatie wordt nagebootst met urine of een geïnjecteerde vloeistof. Meestal gebeurt een vrouwelijke ejaculatie als de G-plek gestimuleerd wordt. Uit onderzoek blijkt dat het vaak om een wittige, reukloze vloeistof gaat, die wat samenstelling betreft lijkt op het prostaatvocht van mannen.

Bronnen:
nl.wikipedia.org/wiki/Vrouwelijke_ejaculatie

Naast de G-spot is ook de vrouwelijke ejaculatie een controversieel onderwerp in de wetenschap. Er is meer wetenschappelijk onderzoek nodig om duidelijkheid te krijgen over dit fenomeen. Maar dat vrouwen kunnen ejaculeren, is een feit. De ejaculatie wordt bereikt door stimulatie van de G-spot. Het weefsel van de G-spot bevat een enzym dat ook in mannelijke prostaatklieren wordt aangetroffen. Bij mannen produceren deze klieren vocht om de zaadcellen na ejaculatie in leven te houden. De aanwezigheid van zogenaamde prostaat-enzymen in de G-spot, kan wijzen op een vergelijkbare vochtproductie. Dit zou de vrouwelijke ejaculatie kunnen verklaren. Het vrouwelijke ejaculatievocht is helder, kleurloos en geurloos. En net als bij het mannelijke vloeistofproduct van de prostaat bevat dit vocht het eiwit PSA (prostaat specifiek antigen).

Bronnen:
http://www.dokterdokter.nl/vrouw/seks-rela...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100