Is pedofilie een taboe?

Ik vraag mij dit af. Ik kijk regelmatig waar mannen nou naar kijken.

Ik zie mannen van tussen de 20 en 60 jaar ook kijken naar meiden (lichaam ook) van schat ik 13 en 16 jaar

Toegevoegd na 3 uur:
thx voor jullie antwoorden! Pedofilie/of het het verlangen naar minderjarige meisjes die aan het puberen zijn is idd een taboe!

een onderwerp waar niet veel over word/of gedurfd gepraat...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

tegenwoordig zijn "kinderen" heel jong sexueel actief (vaak al met 13 jaar!) dit gebeurt veelal vrijwillig. Daarom is het ook niet zo raar als volwassen mannen kijken naar jonge, sexueel aantrekkelijk en volgroeide, meiden. dat is wel heel wat anders dan dat volwassen mannen kicken op sexueel onvolgroeide kinderen! Dit kan nooit een gelijkwaardige relatie zijn, omdat de volwassen man toegeeft aan zijn lusten en de kinderen waar het om gaat nog geen benul hebben van sexuele lusten.

Pedofilie zal nooit geaccepteerd worden door de meerderheid. Er zit natuurlijk ook grote verschillen, waarbij volwassenen kinderen misbruiken onder de 10. Dit is écht ziekenlijk en daar lopen de rillingen van over mijn rug. Walgelijk gewoon. Toegevoegd na 1 minuut: ziekelijk dus

Ja het is een taboe omdat het volgens de wet verboden is sex te hebben met een minderjarige. Een pedofiel word snel bestempeld met "ziek in zijn hoofd"

Ha, die Wokkiewok; Het in de praktijk beleven van pedofilie voorkeuren (pedoseksualiteit dus) is verboden en dat mag je dus best wel taboe noemen. Maar kijken naar jonge meisjes lijkt me toch wel van een heel andere orde. Misschien niet netjes, maat zeker niet verboden of taboe. Zolang ze alleen met de oogjes kijken natuurlijk....

Pedofilie kan je eigenlijk in 2 delen uitsplitsen. Je hebt de aantrekkingskracht naar kinderen onder de 12 jaar, wat strafrechtelijk verboden is. En daarbij is de geestelijke gezondheid van de volwassene discutable, wanneer hij of zij dit aantrekkelijk vind. ( de natuur is geprogrammeerd om kinderen te beschermen). Dus dat is geen taboe, naar mijn mening Dan is er het grijze gebied, 12-18jaar. de ontwikkeling van de lichamen van pubers verschilt per persoon. En daar dus ook de sexuele ontwikkeling van de personen. Om de zwakkere/beinvloedbare personen dan te beschermen tegen volwassenen/ machtigere personen is de norm dat ook deze kinderen met rust gelaten dienen te worden. maar omdat het een grijs gebied is is de reden waarom het een taboe is. In de Pornoindustie wordt er natuurlijk goed op ingespeeld, want wat is er opwindender dan een taboe, lekker stiekem iets doen. Maar bedenk wel dat de meeste actrices wel boven de 18 zijn. Daar wordt zeer streng op gelet. De boetes voor het gebruik van minderjarige actrices zijn echt torenhoog.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100