Ik weet niet precies waar mijn clitoris zit?

Sorry misschien een rare vraag maar hoe groot is ie ong. Is het een botje of huid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit kleine knopje is te vinden aan de bovenkant van je binnenste schaamlippen, waar ze bij elkaar komen. De clitoris kan een paar millimeter groot zijn, maar ook meer dan een centimeter. Gemiddeld heeft ze de grootte van een potloodgummetje. De grootte zegt overigens niets over de gevoeligheid van de clitoris. Haar enige functie is genot te geven. Voor het orgasme is zij onmisbaar. De clitoris is het meest gevoelige deel van de vulva, vergelijkbaar met de eikel bij onbesneden jongens. http://www.sexwoordenboek.nl/clitoris.html http://nl.wikipedia.org/wiki/Clitoris

Zie de link. En als je voelen en strelen bij jezelf vind je hem vanzelf. Is dit serieus? Eerst 'over vingeren' en nu dit weer......

Bronnen:
http://www.sexwoordenboek.nl/clitoris.html

Het is een zacht bobbeltje onder de huid, het voelt aan als een kleine verdikking. Het hoeft helemaal niet duidelijk voelbaar te zijn, maar als je 'op ontdekkingsreis' gaat, vind je vanzelf waar hij zit als je opgewonden raakt. Je hoeft er aan de buitenkant ook niks van te zien.

Even hier kijken: http://sexwoordenboek.nl/clitoris.html Verder heb ik meestal een trucje om die van mijn vriendin te vinden. Ik begin met mijn vinger in de vagina, dan lanzaam omhoog totdat het als een soort eindpunt voelt. Op dat punt rondjes draaien totdat ik een knobbeltje voel.

Je clitoris zit bovenaan tussen je schaamlippen en is een bobbeltje dat in grootte kan variëren van een erwt tot een flinke knikker. In de link vind je verschillende foto's van (normale) vagina's waarop de plaats van de clitoris goed is aangegeven. Het is géén botje, maar een stukje 'vlees' waar heel veel zenuwen in uitkomen, en qua stuctuur en gevoeligheid vergelijkbaar met de eikel van een man.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Vagina

heb even een kijkdoos voor je gezocht.... zie hier, de clitoris!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100