Heb cup A, wil borstvergroting

Doordat ik 40 kilo ben afgevallen in mijn puberteit ben ik van een C cup naar A gegaan. Ik voel mij hier niet vrouwelijk bij en zit te denken aan een borstvergroting. Nu ben ik bang dat mijn gevoeligheid van mijn tepels weg gaat en weet ik niet goed wat voor cup te nemen omdat ik ze ook niet te groot wil.
Heeft iemand ervaring met een borstvergroting en de voordelen en nadelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

bedenk of je kinderen wil. borstverkleining en borstvergroting heeft invloed op de kwaliteit van moedermelk. Een kind zal op deze wijze weinig bouwstoffen meekrijgen die een goede weerstand in haar leven garanderen.

Nee hoor de gevoeligheid in je tepels verandert niet, ik spreek uit ervaring. De cup maat die bij je past in afhankelijk van de natuurlijke ruimte die je hebt om de prothese te plaatsen en natuurlijk je eigen figuur. Als je mijn ervaring echt mee wilt maken dan kun je die op internet terug kijken. Ik ben kandidaat geweest in het programma gewoon mooier van RTL 4. Ga naar de website www.gewoonmooier.nl en klik bij kandidaten op Tessa. Daar zie je mijn verhaal. Mijn ervaring is dat ik het veel eerder had moeten doen! Succes

De nadelen; -het voelt, ondanks wat plastisch chirurgen zeggen, nooit zo natuurlijk als een echte borst. -Het kan dat je de protheses voelt zitten. - ze moeten vervangen worden na 10 of 15 jaar - risico van lekkage - het kan minder mooi uitpakken dan je gewenst had. De voordelen: - je voelt je een stuk mooier en aantrekkelijker - meer zelfvertrouwen - kleren staan mooier - je krijgt meer aandacht van mannen. (het is gewoon de waarheid). In jouw situatie zou ik het doen! Je bent 40 kilo afgevallen en mag jezelf best extra ervoor belonen, naast het feit dat je er nu stukken beter uitziet en je gezonder voelt en makkelijker kunt bewegen! Er zitten voor en nadelen aan! Verdiep je gewoon heel goed in de soorten protheses en kies een goede, gerennommeerde kliniek. Je tepels kunnen iets minder gevoelig worden, maar meestal gebeurd dat niet. Als je zegt tegen de chirurg welke cup je wilt, dan maken ze die. Ik zou voor een C gaan! Dat is gemiddeld en dan zit je altijd goed. Ik heb geen idee hoe het zit met borstvoeding, maar als je al kinderen hebt heb je daar geen omkijken naar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100