Wat moet je doen als je in handen bent gekomen van een loverboy

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

..als je bang bent of niet durft geef de politie een tip en meld anoniem. Zit je nog op school? Vaak weten ze daar wie ingelicht kan worden en kunnen ze je steunen bij het hele gebeuren. Heb je een familielid (volwassene) die je vertrouwd of ouders van een vriendin schakel ze in, vraag om hulp en probeer je niet schuldig te voelen of je te schamen...loverboys zijn erg goed in manipuleren, je voor de gek te houden..en je van familie en vrienden af te houden of contact te laten verbreken, dreigen met allerlei gruwelijkheden... Laat je niet gek maken blijf bij jezelf, vertrouw jezelf en vecht voor jezelf er is er maar 1 van...wees lief voor jezelf...sterkte en succes..

Naar de politie gaan, of hulp zoeken bij bureau jeugdzorg. De meeste meiden die in handen zijn gekomen van een loverboy hebben dat niet in de gaten of willen het niet in de gaten hebben, omdat ze langzaamaan smoorverliefd zijn geworden op die foute man. Veel meiden willen in eerste instantie ook helemaal niet uit de situatie waarin ze terecht gekomen zijn, en worden voor hun eigen bescherming opgenomen in de gesloten jeugdzorg. Maar als je het wel in de gaten hebt: hulptroepen inroepen!

Wat Stripel al zegt. Gelijk naar de politie gaan.

Vertel het iemand die je vertrouwt (bijvoorbeeld je ouders of je huisarts (die heeft beroepsgeheim) en vraag om jou te helpen met de te nemen stappen. Blijf er niet alleen mee rondlopen maar vraag hulp en schaam jezelf niet. Als je er al diep in zit ga naar de politie maar zorg alsjeblieft dat je er niet alleen voor staat! Sterkte!

Mocht je te bang zijn om in eerste instantie naar de politie te gaan, zou je de kindertelefoon kunnen bellen. Zij kunnen je echt heel erg behulpzaam zijn, en dit kan eventueel ook anoniem. Neem eens een kijkje op de site; http://www.kindertelefoon.nl/overdekindertelefoon. Ondertussen zou ik zoveel mogelijk thuis blijven, en zo min mogelijk contact onderhouden. Desnoods vertel je smoesjes dat je huisarrest hebt, of niet weg mag van je ouders. Of neem gewoon helemaal de telefoon niet meer op. Ik hoop dat je hulp kunt vinden, veel sterkte en succes!!!

Helen Vreeswijk heeft daar een boek over geschreven, genaamd Loverboys, echt een goed boek en achteraan staan er dingen om het te voorkomen, voor de rest zou ik zeggen dat je er met iemand moet over praten en dat aangeven om te voorkomen dat andere meisjes hetzelfde meemaken met dezelfde loverboy...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100