Waarom heeft een mensenpenis een toompje?

Dat is vast om de voorhuid vast te houden, maar waarom? Een voorhuid is toch ook niet nodig? En wat gebeurt er als je alleen het toompje weghaalt of als het scheurt?

Weet jij het antwoord?

/2500

als het scheurt bloed het flink, dat kan ik je vertellen... het ding zorgt ervoor dat je voorhuid over je eikel heenvalt om hem te beschermen. Toegevoegd na 13 minuten: bij dieren trekt de penis zich in veel gevallen terug in het lichaam, bij ons niet, vandaar dat het "nodig" is (we dragen ondergoed etc. dus daarover valt te discussiëren)

Het toompje van de mannenpenis is een klein peesje in verticale richting. Het toompje houd de eikel en de voorhuid bij elkaar. Het gebied ondom het toompje is erg gevoelig en is dus ook ideaal voor stimulatie. Het toompje kan soms tijdens de seks lichtjes scheuren. Als dit gebeurt wordt dit ook wel mannen ontmaagding genoemd.

"Een voorhuid is niet nodig" Ik denk dat dit niet zo is. In de evolutie gaat verloren wat niet nodig is. We worden nog allemaal met een voorhuid geboren. Dus... Toen ik mijn ex vriendin (die een nieuwe vriend had) vroeg hoe het met de seks ging, zei ze "hij is besneden, aftrekken en pijpen gaat veel moeilijker" Zij kan het weten, deze handelingen zijn haar specialisme.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100