wat te doen als een jongen een kleine penis heeft en zijn vriendin niet kan bevredigen?

ze voelt weinig, en de seks wil niet lukken, het is echt een domper, wat te doen?

Toegevoegd na 18 minuten:
dan bedoel ik dus ook wel echt klein he, 8 centimeter ofzo? formaatwijsvinger achtig...

Weet jij het antwoord?

/2500

Creatief zijn. De meeste vrouwen komen niet klaar van 'recht op en neer' en hebben daarbij nog wat handwerk of ander werk nodig. Vrouwen hebben nu eenmaal niet zo veel gevoel in de vagina (en dat is ook niet zo raar, in aanmerking genomen dat daar een kind langs uit moet kunnen). Dus vind samen eerst maar eens uit wat dan wel werkt, zonder meteen aan de penis te denken.

Heel veel vrouwen voelen niet zoveel door een penis in de vagina. Het heeft er niets mee te maken dat hij klein is. Veel vrouwen moeten op een andere manier gestimuleerd worden om tot een hoogtepunt te komen, denk hierbij aan bv mond, hand of een speeltje. Mannen moeten niet altijd zo inzitten over een kleine penis. Klein maar fijn moet je maar denken.

Het gaat niet zozeer om de grootte, maar om hoe je hem gebruikt. Probeer een standje te vinden waarbij je dieper kunt doordringen bij haar, bv jij onder, zij boven. Voor veel vrouwen is "recht op en neer" niet zo'n spectaculaire belevenis.

Veel vrouwen zeggen dat het niet om het formaat gaat en dat is in principe ook wel waar, maar er zijn grenzen. Een forse penis zal het bijstimuleren niet onnodig maken bij veel vrouwen maar toch een stuk minder nodig. Je kunt wel roepen het maakt niet zo veel uit maar ik denk dat dat beperkt opgaat tussen "normaal" (13 cm.) en "fors" (20cm) geschapen zijn. (omvang is ook van belang) Buiten die maten heb je gewoon een probleemp(je), kleiner voelt een vrouw te weinig en groter kan weer pijn doen. Natuurlijk zijn er ook vrouwen die een kleinere vagina hebben die zullen een kleine penis eerder waarderen en vrouwen die een ruim inkomen hebben die alleen een hele grote zien (voelen) zitten. Dus hoe "lullig" het ook is size does mather alleen hoeft dat niet altijd oversized te zijn en bij sommige vrouwen past een XXS gewoon beter. Je kunt natuurlijk heel creatief zijn en een hoop opvangen door andere standjes waarbij de vrouw tegelijk vaginaal en clitoraal gestimuleerd wordt bijv als de vrouw bovenop zit en met haar clitorus over het schaambot van de man schuift. Zo zijn er nog meer standjes die dat mogelijk maken. Je zult verbaasd zijn als je hoort hoeveel vrouwen een relatie niet beginnen of beeindigen omdat de man niet voldoet aan hun wensen wat dat betreft en dat kan vele kanten op zijn dus niet alleen te groot of te klein maar ook erectieproblemen of de orale vaardigheden van de man en heel belangrijk dat een man niet kan zoenen. Een man en vrouw moeten bij elkaar passen en dat is niet alleen geestelijk maar als ook lichamelijk goed past maakt dat een relatie pas compleet. En als je heel veel van elkaar houd zul je gewoon tevreden moeten zijn wat je (hij) hebt en zul je moeten roeien met de riemen die je hebt e.v.t. met een klein elektrisch hulpmotortje ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100