Hoe lang duurt het gemiddeld voordat een vrouw een orgasme bereikt als zij gestimuleerd wordt door een man?

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen antwoord op te geven. Zeer afhankelijk van de plek en manier van stimulatie, en elke vrouw is anders. Toegevoegd na 1 minuut: Als de vrouw goed in de stemming is, en de man weet de juiste plekjes te raken, dan kan het snel gaan.

Daar is geen gemiddelde voor te geven. De ene vrouw komt binnen enkele seconden klaar een andere pas na een uur. Het gaat er ook niet om hoe snel maar hoeveel genot ze (en haar partner) er uit beleeft. Toegevoegd na 6 minuten: Op jouw leeftijd (99) kan het trouwens wel iets langer duren ;-)

Dat is afhankelijk van diverse factoren. Is de vrouw (platweg gezegd) geil? Heeft ze de man lief? Op welke plek vindt de stimulatie plats? Het maakt bij veel vrouwen verschil of ze vaginaal dan wel clitoriaal (is dat wel een woord?) gestimuleerd worden. Ik ben nog nooit een gemiddelde vrouw tegengekomen,altijd bijzondere, maar ik houd het op 5 tot 10 minuten.

ik heb wel gelezen dan een gemiddelde sexpartij 15 minuten duurt: 10 minuten voorspel 5 minuten sex.. dus ik denk 4 minuten ofso !? maar dat is een gemiddelde

Ligt eraan hoe bedreven de man in kwestie is :P Nee grapje, ook natuurlijk hoe opgewonden je bent en of je met elkaar durft te spreken over wat je wel en niet lekker vindt, zodat hij ook weet wat werkt en niet werkt (de juiste knopjes). Dan kan het snel gaan. Maar dan nog werkt t bij iedereen anders natuurlijk. En de ene keer sneller dan de andere keer (tussen 3 en 10 minuten ofzo?) al weet ik ook dat er genoeg vrouwen zijn, helaas, die nooit een orgasme krijgen met hun partner samen.

bij die van mij duurt het de ene keer 2 minuten en de andere keer een half uur

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100