Hoe groot is de kans dat ik een SOA overneem als ik vrij met een partner die ook een SOA heeft?

Het gaat hierbij uiteraard om onveilige seks (zonder condoom).

Weet jij het antwoord?

/2500

100% !! Vroeg of laat krijg je ook een SOA, dus laat je allebei behandelen voor het erger wordt.

Heel groot

99.9999% niet doen dus

Is helemaal geen 100%, hangt veel van type Soa af..

gewoon lekker doen. lekker seks.

Als je al weet dat de partner SOA heeft, dan heb je toch al geen zin meer? SOA heet SOA en dat betekent overdraagbaar!

99,89% Een soa moet zoiezo in de bloedbaan terecht komen en dit kan niet door de huid heen. Maar omdat de inwendige huid stukken broser is dan normale huid ontstaan er kleine scheurtjes. Deze scheurtjes hoeven maar miniscul te zijnom het over te brengen. Dus de kans dat je het krijgt is te groot om het risico te nemen.

Die kans is nagenoeg 100%. Als je weet dat je sekspartner een SOA heeft en toch onbeschermd vrijt ben je niet goed wijs.

50% je waagt het wel of niet zonder rubber guard ...

Ervan uitgaande dat dit een partner voor langer is en niet een one night stand: inderdaad vrijwel 100%. Het gaat een keer fout. Het vóórkomen (helaas niet het voorkómen) van SOA's onder jongeren neemt schrikbarend snel toe, vooral chlamydia. Van chlamydia merk je vaak niets, tot het te laat is; tegen de tijd dat je ooit een gezinnetje wilt stichten, kom je erachter dat je onvruchtbaar bent. Als je een nieuwe sekspartner hebt, laat je dan allebei éérst testen op SOA's voordat je de condooms de deur uit doet. Ook als je heel verliefd bent en elkaar compleet vertrouwt. Vertrouw je namelijk de ex van de ex van de ex van je partner ook zo onvoorwaardelijk? Nee? Bedenk dan dat je geliefde altijd kan hebben opgelopen wat de ex van de ex van zijn ex onder de leden heeft.

50% of je krijgt het wel, of je krijgt het niet..

100% , SOA zegt het al Sexueel Overdraagbare Aandoening. Zowel jij als hij/zij moeten zich laten testen op .... en alle personen waarmee jullie sex mee hebben gehad, NADAT jullie gemeenschap hebben gehad idem. Sterkte

100% kans. Of het ook echt gebeurt is een ander verhaal. Maar stel jezelf er niet bloot aan!!

J-wearfetish BDSM, Bondage and High heels studio http://www.j-wearfetish.com Our service: Free Shipping for all New and Cool Fetish Goods and CUSTOMS DUTIES are paid by us.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100