Ik ben 20 (vrouw) en heb tot nu toe geen seks gehad. Wie kan mij omschrijven hoe de eerste seks voelt.

Met wat kan ik de pijn van ontmaagdheid vergelijken? Graag goede antwoorden aub.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is zo enorm verschillend per persoon, de een voelt geen pijn, de ander wel.. Ik voelde geen pijn..

Het schijnt dat de eerste keer behoorlijk pijnlijk kan zijn maar waar die pijn op lijkt weet ik ook niet.

Het hoeft helemaal geen pijn te doen, als je opgewonden bent, zin hebt in seks en de ander is een beetje voorzichtig, dan is het niet pijnlijk. Als je al pijn voelt is dat maar even en misschien te vergelijken met heel even een soort menstruatiepijnachtig gevoel. Dus geen zorgen.

Het kan helpen om dit met je vriend of man te bespreken, dat het je eerste keer is en dat je niet weet wat je wachten staat (qua pijn). Ben je er echter helemaal klaar voor en je hebt behoefte aan seks (met die gene..) Dan zul je ook ontspannen zijn en dan hoeft het ook niet pijn te doen. Tips van mij.. Doe aan voorspel.. Dat zorgt voor ontspanning.. En neem de tijd!

T hoeft idd geen pijn te doen. De pijn kan ontstaan doordat je een stijve penis door een droge opening wilt duwen. Dat voelt dan stroef en kan pijn veroorzaken. Zorg dat je genoeg vochtig bent als het zover is, gebruik anders de eerste keer glijmiddel. Er wordt niks doorgeprikt dus dat doet geen pijn. Hooguit t stroeve doordrukken, dan geeft je vagina weerstand. Met glijmiddel is die kans echt al een stuk kleiner. Enjoy !

Als je een voorzichtige en goede minnaar hebt, wordt het een van de mooiste belevenissen in je leven. Als het maagdenvlies nog intact is (wat bij het gebruik van tampons meestal niet zo is, moet je minnaar heel zorgvuldig te werk gaan en lang voorspel geven. De lust wint het dan van de relatief geringe last. De eerste keer sex moet beslist met tederheid van je minnaar gebeuren. Het is dus goed een geschikte persoon te vinden, niet een die "even een maagd" wil scoren. Vertel deze jongeman je situatie en overtuig je van zijn intentie je met voorzichtigheid en respect te behandelen. Spreek af dat JIJ aangeeft hoe ver/diep hij mag gaan en dat hij met rustige bewegingen je vagina benadert. Als je met een lieve gevoelige knul te maken hebt, loop je de volgende dag met een big smile rond (hij ook , waarschijnlijk) Gebruik WEL een condoom, zelfs als je aan de pil bent. Ik wens je alle liefde toe.

bij mijzelf had ik het gevoel dat er allemaal naalden in werden geduwd het was niet echt een fijn gevoel ben blij dat na de 3e keer het helemaal over was en het geen pijn meer deed.

bij mij deed eerste keer beetje pijn het voelt gewoon goed als je met degene doet waar je van houd, mensen overdrijven met ja doet pijn dit dat , valt reuze mee

Bij mij heeft het helemaal geen pijn gedaan, en dat is ook niet echt nodig. Hierboven staan al goede tips om ervoor te zorgen dat het geen pijn doet. Ontspannen zijn, vochtig zijn, indien nodig wat glijmiddel (daar ís het voor!) gebruiken, dat helpt allemaal. Om daar nog een belangrijke tip aan toe te voegen: mocht je nog niet masturberen, dan kan ik je aanraden dat wel te gaan doen. Niets helpt zoveel om seks soepel te laten verlopen dan ervoor zorgen dat je je eigen lichaam kent en weet wat je wel en niet lekker vindt. Want hoe zou je partner moeten weten wat lekker voor jou is als je het zélf niet eens weet? Dan krijg je situaties waarbij je maar ligt te wachten tot je partner jou opgewonden maakt, terwijl het allemaal alleen maar spannender wordt. Experimenteer er dus in je eentje vrolijk op los. Probeer gewoon uit wat je fijn vindt. Voel het verschil eens hoe het is als iets je vagina binnengaat als je heel opgewonden bent of juist als je helemaal niet opgewonden bent; in het laatste geval voelt het veel nauwer aan. Als je eerst met jezelf experimenteert, weet je op het moment supreme naar welk gevoel je streeft om penetratie fijn te laten verlopen. En dan hoeft er helemaal geen pijn te zijn.

zeg het tegen je vriend waar je sex mee heb dat het je eerste x is dan begrijp hij dat vast wel en onspan je niet gespannen zijn bij mij dee ook pijn maar ja we waren heel gespanen en dat is dan niet meer leuk massage doet wonderen hahahahaha sterkte er mee

Omdat mannen ook kunnen antwoorden zou ik je aanraden het aan iemand te vragen dat pas getrouwd is. Heb je niet zo'n vriendin moet je het aan één van je jongere tantes vragen, bij wie dat kan. Nooit aan mannen vragen. Het enige dat zij voelen de eerste keer is omschrijfbaar met een kreet als 'woehoe'. Ze zijn wat hartelozer op dat gebied mag je gerust zeggen, gevoellozer mag ook. Omdat mijn hele reactie anders verwijderd word moet ik wel een directe antwoord op je vraag geven. Doe je het met iemand die je volledig vertrouwd en bij wie je je op je gemak voelt? Dan voelt het als mooi.. daarna vies.. daarna lelijk.. daarna een mix van dat alles totdat het afloopt. Doe je het met iemand bij wie je niet jezelf kunt zijn en dus eigenlijk niet op je gemak voelt en geeneens zo erg vertrouwd, maar toch die volgende stap moet nemen vanwege de gedachten van het anders verliezen van die persoon? Dan is het liep het maar af, was het maar voorbij. Je zult zien hoe lelijk de persoon is aan wie je je maagdheid gaf en er spijt van hebben. Hij zal bovenop alle lelijkheid van zijn kant nog tegen je zeggen dat je er aan zal wennen na een tijd. Wat je ook wel zal doen.. maar wat voor verschil heb je dan van een dier.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100