Welke condooms zijn geschikt voor een taps toelopende penis?

De penis geeft een smalle kop en een erg brede basis.
Door deze vorm rolt het condoom vanzelf terug tijdens de sex. ( en dat is natuurlijk niet de bedoeling)
omdat de basis zo breed is, is daar minimaal een XL voor nodig.
Ik heb op internet rond gespeurd, maar daar wordt alleen uitgegaan van een toch wel gelijkmatige penis.

Als alternatief kan het vrouwen condoom een uitkomst bieden maar dat schijnt toch minder prettig te zijn voor de man.

Ik hoop dat jullie goede ideeen of oplossingen hebben.
Want bescherming gebruiken we niets voor niets.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat jij beschrijft ben ik nog nooit tegengekomen. Maar als ze het hier niet hebben bestaat het denk ik niet: http://condomerie.com/ en dan o.a. hier: http://condomerie.com/casindex_uitleg Toegevoegd na 7 minuten: Ik zou vooral een condoom nemen die lang genoeg is., daarmee bedoel ik niet extra lang, maar gewoon de juiste lengte. En zonder glijmiddel enzo, dat zit dan ook aan de binnenkant. (extra glijmiddel aan de buitenkant helpt natuurlijk juist wel weer tegen afglijden)

moet toegeven dat ik wel even heb gegoogled, maar er zijn blijkbaar ook anatomisch gevormde condooms, dus niet recht zoals standaard. Misschien is dat wat voor jullie? Bijv. op de link hieronder.

Bronnen:
http://www.veiligglijden.nl/condooms/speci...

Ik kan je vertellen dat er met het vrouwencondoom niets mis is hoor. Kan zelfs fijner zijn dan een mannencondoom. Gewoon veel glijmiddel gebruiken.

Er zijn condooms in verschillende vormen, als je op condoom-anoniem.nl kijkt kun je er verschillende vinden, zoals op het zwarte plaatje dat je hieronder ziet. Dat is BillyBoy Contour, met een ring onder de eikel die wat extra houvast geeft. Het merk NJC heeft er ook met ring onder de eikel (Contoured en 3-in1) De anatomisch gevormde condooms zijn toch iets anders dan bovengenoemde condooms (zie ronde plaatje hieronder van Durex). Deze hebben namelijk een bredere ingang, worden smaller tot onder de eikel, en dan weer ruimer om de eikel ruimte te bieden. Dezelfde site geeft je de mogelijkheid om van verschillende condooms 1 exemplaar te bestellen zodat je kunt testen als je wilt. (http://www.condoom-anoniem.nl/winkel/losse-condooms-bestellen)

Bronnen:
www.condoom-anoniem.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100