wat is zelfbevrediging?

Weet jij het antwoord?

/2500

Masturberen. Met je genitaliën spelen totdat je daar een bevredigend gevoel bij krijgt.

dat is wat in de volksmond spelen met je zelf word genoemt. masturberen dus ga gewoon naar deze site http://www.sexwoordenboek.nl/ en klik bij dat alfabet op M en daar staat het tussen met alle nodige uitleg

zelf-bevrediging....je bevredigt je zelf... dat kan zijn met een dildo of je vingers of een douchekop of iets waar je het fijn vind om alleen jij je zelf mee te bevredigen

Een Bossche bol bijvoorbeeld....

http://www.singlessite.nl/masturbatie-tips-voor-vrouwen/256 Masturbatie, met een moeilijk woord. Een site met tips. Dit is voorals je bijvoorbeeld geen partner hebt. Of als je er wel een hebt maar er toch behoefte aan hebt. Grappig dat je hier deze vraag stelt, terwijl je met google zoveel info vindt. Ik weet je leeftijd niet. Maar loop anders eens langs de bieb. Mooie voorlichtingsboeken.

Dat is het stimuleren van het geslachtsdeel om zodoende een orgasme te krijgen.

Als in Sex is dat een manier om jezelf te verwennen, bijvoorbeeld door gevoelige plekjes van je geslachtsdeel dusdanig te stimuleren tot je tot een climax komt. Hoe meer rust je in jezelf hebt, hoe lang je erover wilt doen, hoe groter de climax zal zijn. Dit kan met de douchekop, speeltjes gekocht bij erotiekwinkels, stimulerende middelen, of gewoon je vingers.

jezelf lekker verwennen

Zelf een orgasme opwekken (klaar komen dus). Zonder partner sex hebben, door je sexuele fantasie de vrije loop te laten en tegelijkertijd jezelf lichamelijk (je geslachtsdeel) te stimuleren tot er een orgasme (zaadlozing bij mannen) wordt bereikt. (vingeren, aftrekken).

meid niet je tijdverspillen aan domme vragen maar je huiswerk maken :D en banaan eten

Fappen!

Heel bot. Voor jongens jezelf aftrekken, voor meisjes jezelf vingeren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100