Kan een vrouw zwanger raken zonder seks... (zie uitleg)

D.m.v. sperma op vingers en dan in de vagina gaan?

Toegevoegd na 1 dag:
Bedankt voor jullie reacties :D

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat kan, en je zult altijd zien dat als je zo zwanger zou proberen te worden dat het niet lukt maar als het een ongelukje is, dat het dan in één keer raak is

tuurlijk kan dat...dat zorgt ervoor dat je zwanger raakt hea...

Ja, natuurlijk kan dat. Zelfs in voorvocht kunnen al zaadcellen zitten, en kan dus een zwangerschap veroorzaken als dat via vingers in de vagina komt.

Jazeker, datzelfde principe gebruiken ze ook bij inseminatie!

ja, je kunt zwanger raken van "verdwaalde" spermazaadjes, een sperma zaadje kan in bepaalde omstandigheden wel 30 minuten buiten het lichaam overleven en kan je dan bezwangeren als het in je vagina terecht komt. Het maagdenvlies hoeft niet gebroken te zijn om zwanger te raken, op deze manier raken veel "maagden" onbedoeld zwanger omdat ze denken dat als het maagdenvlies nog in tact is, ze niet zwanger kunnen worden. Altijd oppassen dus bij het afdoen van het condoom bij de jongen, en zaaddodende pasta gebruiken kan ik iedereen aanraden die niet de bedoeling heeft zwanger te worden (en mogelijk vruchtbaar is)

Ja dat kan, Boris Becker kan er ook over meepraten... Hij had zich stiekempies oraal laten bevredigen door een vrouw, en die vrouw heeft het sperma niet doorgeslikt maar bij zich zelf vaginaal binnen gebracht... Mooi dat ze een baby beckertje heeft!

De zogenaamde sleepmethode, is veelvuldig besproken bij de rechtzaken betreffende de Puttense moordzaak. Er zijn mogelijkheden genoeg om sperma in de vagina te brengen. Het kan bijvoorbeeld ook met een vibrator. Je kan je niet voorstellen wat er allemaal in een vagina gestopt wordt, en dat kan allemaal eerst met sperma besmet worden. Naar mijn mening ben je ook al met seks bezig als je met vingers de vagina in gaat.

Nee, want met je vingers in de vagina gaan is ook seks. Daar kan een vrouw wel zwanger van worden.

Ja, het enige dat noodzakelijk is om zwanger te raken is dat sperma de eicel bereikt. Seks is niet de enige manier om dat te laten gebeuren.

Ja dat kan, er zitten gewoon zaadcellen in die een eicel kunnen bevruchten. De kans is wel minder groot dan door seks, maar het kan wel. Zaadcellen blijven ongeveer 24 uur leven.

ja, dat kan echt wel, de zaden komen binnen en je kunt dus zwanger worden.

Dat kan, MAAR de kans is wel heeeeeeel klein!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100