N.a.v. vraag of darmspoeling t.b.v anaalsex, Heb me vanochtend moeten tempen,ivm. doktersbezoek,d.m.v. een koortsthermometer. Daarbij rees de vraag?

Hoe krijg je het voor elkaar een penis in een opening zo smal te steken, zonder het binnenwerk te beschadigen? Met mijn koortsthermometer lukte het maar net.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een koortsthermometer is ook puntig en hard.. Een penis is dan wel groter, maar de huid van de penis en vooral de eikel is veel zachter en gladder, en het heeft een betere vorm om de anus in te gaan.. Met een beetje spuug of glijmiddel gaat het bij mij altijd heel goed :-)

Hahahaaha.... Oefening baart kunst Keesje. Het is een kwestie van vertrouwen, volledige ontspanning en veel geduld. Een penis beschadigd niet snel iets hoor.

Wat eruit kan kan er ook in. Daar bedoel ik mee dat met ontlasten de opening ook groot genoeg is. Dus met wat glijmiddel moet een penis ook erin kunnen.

glijmiddel , vaseline

Door eerst de anus goed in te smeren met glijmiddel en dan eerst 1 vinger naar binnen en steeds een vinger extra zodat de anus rustigaan oprekt.Als dat gebeurt is dan kun je proberen rustig de penis naar binnen te duwen.

Moolkeesje: je hebt tegenwoordig ook OORthermometers, misschien een idee voor je? ;p Als je gespannen bent (door je houding of door stress) is iets inbrengen lastig, zelfs zoiets 'kleins' als een thermometertip. Bij anale seks komt het aan op ontspanning en wat glijmiddel. De opening is echt veel minder klein dan je denkt en vooral: veel rekbaarder. Denk maar aan een stevige drol: die kun je ook uitpoepen - en daar heb je soms ook even tijd voor nodig. Zo gaat het bij anale seks ook: niet in één keer doorrammen want dan beschadig je wel degelijk wat (als het al lukt), denk aan kleine scheurtjes en dus ook bloedinkjes.

Kwestie van glijmiddel, ontspannen, de tijd nemen en vooral zín hebben. En ja, ook voor de ontvangende partij kan dit lekker zijn, en ja, ook als de ontvangende partij een vrouw is. Als het onwaarschijnlijk lijkt dat het past: heb je 's ochtends na een grote boodschap wel eens achterom gekeken? Jawel, dát past dus ook door een opening zo smal, zonder het binnenwerk te beschadigen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100