Als 2(of meer) vrouwen seks met elkaar hebben e.d, wat voor voorbehoedsmiddel kunnen hun dan gebruiken? ( Tegen SOA'S e.d)?

Dit was een vraag van een familielid, ben er zelf ook best benieuwd naar..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zoals je zelf al bij de trefwoorden zet, kunnen beflapjes worden gebruikt voor het beffen. En verder moeten dildo's en vibrators goed gereinigd worden als de ander hem gaat gebruiken. Ook kan er een condoom om de dildo of vibrator worden gedaan die er vervolgens weer kan worden afgehaald. Ik weet niet of je van scharen ook een SOA kunt oplopen. Ik verwacht van wel, maar ik zou niet weten welk voorbehoedsmiddel daarvoor is.

Een beflapje is dan aan te raden.

Het klinkt een beetje vreemd maar bij vrouwen onderling wordt er bijna nooit een voorbehoedsmiddel gebruikt. Wel bij speeltjes die onderling gewisseld worden. Maar "beflapjes" geweldig !! ten eerste bijna niet meer te krijgen en (ik weet niet of je het wel eens geprobeerd hebt) maar niet echt lekker en " a lot less fun" want probeer er maar eens een vinger in te stoppen als je met een beflapje aan het likken bent. De GGD heeft ons wel eens het advies gegeven om keukenfolie te gebruiken maar dat is pas echt een downer ;-) Het risico is wel wat kleiner bij vrouwen onderling maar toch ook bij "scharen wel aanwezig" Wij zijn een groot voorstander van safe sex maar het moet wel leuk blijven dus dan maar eens per half jaar naar de GGD en hopen dat andere dat ook doen.

je kan toch zo een vrouwen condoom gebruiken? die je naar binnen moet inbrengen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100