mijn vriend heeft een erectie probleem waar hij nogal onzeker over is, wat kan ik hier aan doen?

tijdens voorspel is er niks aan de hand maar als het dan op seks aan komt verdwijnt de erectie.. we hebben hier door nog geen seks gehad.. en dit is een gevoelige snaar voor ons beiden..

Weet jij het antwoord?

/2500

Buiten de antwoorden hierboven.. Een psychologisch 'breekpunt'kan bij hem helpen. Bevrediging met de hand of oraal kan makkelijker voortkomen uit het voorspel, waardoor de vraag niet opkomt of 'de erectie wel blijft'.

En zo wordt het een eindeloze vicieuze cirkel, juist door het gevoel van faalangst en mislukking. Ontspanning en niet perse willen en moeten presteren biedt hier de oplossing. Ga op een zondagmorgen lekker met elkaar sexen, jij en je vriend zijn dan ontspannen en lekker uitgerust. Een goede kans dat het dan wel lukt. En als het eenmaal goed gaat, komt er weer zelfvertrouwen, waardoor meerdere keren volgen. Als het niet lukt ga er dan beiden ontspannen mee om, de volgende keer lukt het vast wel. Dus de negatieve ervaring loslaten.

Hoi, Dit is iets wat zeer veel mensen treft. Het is erg vervelend als je dit (zeker als jonge) man overkomt. Gelukkig zijn er hulpmiddeltjes die helpen om een erectie langer vast te houden. Een penis ring is het meest goedkope en toch effectieve hulpmiddel. Penis ringen zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Vibrerend, zodat ook de vrouw hier nog extra plezier aan beleeft, en gewoon standaard ringen. Een penis ring kan zonder gevolgen ongeveer een half uur worden gedragen, langer wordt door ons afgeraden. Doordat de bloedsomloop naar de penis iets vertraagd, blijft een erectie langer aanhouden. Ook het gebruik van bijvoorbeeld libido power. http://www.goedkopedeals.nl/Libido-Power-p-19800cat=0.html is veilig om te gebruiken, en zal eveneens zorgen voor een langdurige erectie. Dit product is onlangs getest bij BNN spuiten en slikken. Voor een goede en toch voordelig penisring zou ik surfen naar een online sexshop, bijvoorbeeld Goedkopedeals.nl http://www.goedkopedeals.nl/Penis-ringen-c-336.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100