mijn vriend heeft een erectie probleem waar hij nogal onzeker over is, wat kan ik hier aan doen?

tijdens voorspel is er niks aan de hand maar als het dan op seks aan komt verdwijnt de erectie.. we hebben hier door nog geen seks gehad.. en dit is een gevoelige snaar voor ons beiden..

Weet jij het antwoord?

/2500

Tijdens het voorspel doet ie het wel zeg je, dus er is niets mis mee, en wanneer het eropaan komt gaat ie voor de vloer. Hele duidelijke conclusie, zenuwen Wat je daar aan moet doen? De snaar wat ongevoeliger maken, praat er gewoon over, haal de druk van de ketel en maak er een paar grapjes over (met elkaar, dus lach hem niet uit, haha) Als er teveel spanning op dat ene moment komt te staan, dan krijgt hij plankenkoorts. Zijn aandacht moet daar weg! Gewoon blijven proberen, rustig en gestaag, geen haast en niet zo serieus en je zult merken dat die gewoon blijft staan. Fier en trots, en klaar voor het echte werk!

Probeer een tijd beiden niet op seks gericht te zijn en daarover samen een afspraak te maken. Dus echt NIET doen. Toegevoegd na 11 uur: Voor de duidelijkheid alles mag, maar niet de op presteren gerichte drang/dwang door af te spreken niet aan penetratie te doen. (Omdat het probleem tussen de oren zit).

De onzekerheid is de grootste oorzaak bij de meeste erectieproblemen. Noem het faalangst maar de druk is te groot dat kan diverse oorzaken hebben. Zelfs bij mannen die vaak sex hebben met wisselende partners, hebben als ze een heel mooie vrouw hebben om mee te sexxen erectieproblemen terwijl ze dat normaal niet hebben. De oorzaak is dan vaak meer te zoeken bij de angst dat "hij het niet doet" en dan "doet hij het ook niet" Het enige wat jij kunt doen is hem gerust te stellen en het voorspel vloeiender over laten gaan in penetratie. En mocht dat allemaal niet lukken is er altijd nog Kamagra een natuurlijke variant van Viagra werkt volgens vele zelfs beter (en gewoon te koop)

Buiten de antwoorden hierboven.. Een psychologisch 'breekpunt'kan bij hem helpen. Bevrediging met de hand of oraal kan makkelijker voortkomen uit het voorspel, waardoor de vraag niet opkomt of 'de erectie wel blijft'.

En zo wordt het een eindeloze vicieuze cirkel, juist door het gevoel van faalangst en mislukking. Ontspanning en niet perse willen en moeten presteren biedt hier de oplossing. Ga op een zondagmorgen lekker met elkaar sexen, jij en je vriend zijn dan ontspannen en lekker uitgerust. Een goede kans dat het dan wel lukt. En als het eenmaal goed gaat, komt er weer zelfvertrouwen, waardoor meerdere keren volgen. Als het niet lukt ga er dan beiden ontspannen mee om, de volgende keer lukt het vast wel. Dus de negatieve ervaring loslaten.

Het enige wat je kan doen is het negeren.Gewoon genieten van elkaars aanrakingen.Beseffen dat je op meerdere manieren kan genieten.Zodra jullie dit kunnen,komt die erectie vanzelf wel terug.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100