men zegt vaak dat vrouwen anders denken als mannen. In welke zin, hoe denken ze dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

mannen koppelen vaak alles los en zijn wat zakelijker ingesteld, bij vrouwen loopt het door elkaar en heeft meer met emoties (1 grote brei meestal...) komt omdat: mannen denken in lades, zo zijn hun hersens net een kast. in elk laadje zit een onderdeel: werk, gezin, hobby etc. ze hebben zelfs een ''nix'' box.. dat is nog es handig! zouden wij als vrouwen een voorbeeld aan moeten nemen. bij een vrouw is daarom ook niet zomaar met 1 antwoord iets opgelost en kan een hoofdpijn te maken hebben met een ruzie of een andere gebeurtenis. nog een verschil in denken: mannen denken vaak in beelden, zijn erg visueel ingesteld. en ze zijn vaak meer oplossingsgericht terwijl vrouwen meer het proces voelen. wat een wijsheid op dit tijdstip van de dag (a)

vrouwen denken "zachter" en mannen denken stoerder.

vrouwen bekijken vaak alles van allerlei kanten en houden rekening met de positieve en negatieve kanten. Vrouwen denken dus meer in details. Mannen zijn rechtlijnig. Gaan meer recht op hun doel af, zonder erbij na te denken wat er eventueel goed/fout kan gaan. Zo denk ik er tenminste over.

Op het positieve vlak reageren vrouwen met medeleven en mannen met praktische oplossingen. In het negatieve vlak reageren mannen bruut en trekken vrouwen geslepen aan het langste eind. Natuurlijk zijn dit uitersten en zijn er in de praktijk mannen met deels vrouwelijke eigenschappen en andersom; de meeste mensen zitten ergens tussen die uitersten in.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100