wat kan je buiten doen als het koud is?

ik en me vriend willen stiekem afspreken maar we kunnen niet ergens naar binnen ja mss wel in winkels maar daar kan je niet wat leuks doen... als je begrijpt wat ik bedoel.. dus wouden we iets gaan doen maar weten niet wat want het is erg koud.. hebben jullie tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt met dit weer heerlijk wandelen in het bos. En met de 'als je begrijpt wat ik bedoel' leuke dingen kun je misschien beter even wachten tot jullie ouders genoeg gewend zijn aan het idee dat jullie wat hebben dat jullie niet stiekem hoeven af te spreken. Of het in ieder geval wat warmer is!

Iets van een daghotel boeken? Ik denk dat dat moet bestaan. En dan ga je overdag daarin. Dan doe je je ding en dan ga je aan het eind van de dag weer weg.

ga naar de bibliotheek, moet je zachtjes doen is wel geheimzinnig, voor de korte momenten hebben die ook een toilet. winkels hebben kledinghokjes, neem de wat grotere warenhuizen, valt het minder op. ga naar het wijkgebouw, daar is het vast warmer en kun je vaak goedkoop een drankje bestellen. ga naar het zwembad

als je echt niet naar binnen kunt denk ik dat een stevige wandeling het enige is dat er even in zit. of breng een HELE grote warme deken mee, sla die om allebei heen, dan kan er misschien nog iets gezelligs gebeuren (brrrrrr)

Kleed je warm aan en bouw een sneeuwpop. Of misschien kun je gaan schaatsen ergens.

Ga ergens naartoe waar je goedkoop een consumptie kunt nemen en je niet weggekeken wordt. Bij ons heeft de kringloopwinkel bijvoorbeeld een heel gezellig cafeetje waar de koffie en ook de appeltaart maar 1 euro per kopje en per portie kosten. Je kunt daar ook in het meubelengedeelte op de banken gaan zitten of aan de tafels daar. Op de bedden liggen kan wel maar is een beetje gek.

Als je geen geld hebt voor een hotel kan je natuurlijk ook altijd nog proberen om het huis van iemand die je kent te lenen (familie/vrienden) of misschien op je werk? Dat zijn tips voor zomer en winter! Grote voordeel van de winter is echter dat het koud is dus bevroren autoruiten! Kijk uit dat je het niet te warm krijgt ivm smelten ruit... berging of schuur kan ook maar is allemaal niet echt romantisch of relaxed en als je toch al zo ver bent is een lift of andere openbare ruimte wel de oplossing en erg spannend maar ben je nog niet zo ver? In dat geval is misschien een stevige wandeling wel het best en wachten op de lente!!!

er zijn zoveeeeeel dingen! zwembad cinema shoppingcenter ...

Lekker een filmpje meepikken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100