Ik heb het erotisch middel 'Spaanse Vlieg' gekocht. Heeft iemand hier al ervaring mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

ja het is 2 keer niks als je daar geiler van moet worden dan weet ik het niet maar bij mij en mijn vrouw hielp het voor geen meter

Je krijgt er een warm orgaantje van, maar dat krijg je ook als je hem boven het (brandende ) gas houdt.

Van horen zeggen doet het niet zo veel , zelf heb ik er geen ervaring mee. Hoop voor je dat er plezier aan mag beleven .

Ik niet....! Maar pas op, de Spaanse vlieg is levensgevaarlijk!

De Spaanse vlieg geniet grote bekendheid omdat één van de bestanddelen ervan populair is als afrodisiacum. Meestal wordt het verkocht in poedervorm of als liefdesdrank die de man die het inneemt een grotere seksuele potentie zou verschaffen. Het middel bevat de stof cantharidine, dat gewonnen wordt uit de gemalen kever, een kever bevat ongeveer 1% van deze stof. De "lustopwekkende werking" wordt in werkelijkheid veroorzaakt door de bijtende stof die bij excretie de urineleider irriteert, zodat meer bloed naar de schaamstreek stroomt. Dit maakt het inderdaad makkelijker om een erectie te krijgen. In de oudheid werd het middel gebruikt als urineafdrijver. Cantharidine is echter een giftige stof waarvan de grens tussen een werkzame dosis en een gevaarlijke dosis erg nauw is. De stof kan priapisme veroorzaken; een zeer langdurige erectie die kan leiden tot ernstige schade aan de penis. Het veroorzaakt bij een te hoge dosis ernstige maag- en nierproblemen, die tot de dood kunnen leiden. Cantharidine werd vroeger zelfs gebruikt om mensen te executeren middels de gifbeker. "Spaanse vlieg" wordt in seksshops, via afstandsverkoop en met name op het internet aangeboden. De liefdespoeders en -drankjes bevatten echter geen cantharidine maar ginseng of yohimbine, waarvan ook verondersteld wordt dat het seksuele lust opwekt. In Afrika kent men soortgelijke kevers uit het geslacht Myalabris, ook behorende tot de oliekevers, die hetzelfde effect hebben.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Spaanse_vlieg

waarom geen lijm snuiven

Veel slechte dingen over gehoord! Niet doen. Zie ook voorgaande berichten. Zelf heb ik wel eens Kamagra geprobeerd, is zeer goed bevallen en vrij eenvoudig te verkrijgen. Maar zoals met alle producten, als je geen zin hebt zal je penis ook niet stijf worden.... Succes!

Nooit geprobeerd,maar ik weet van een kennis,die een sexshop heeft dat het nep is.Het helpt niet,men wordt er niet warm of koud van.Een goede pornofilm helpt beter.

Rommel, het enige middel wat werkt om in de meest pure vorm de liefde te bedrijven is een harddrug in de vorm van een paracetamol. Deze zijn niet per definitie lust opwekkend, maar bij opwinding vallen remmingen weg en is het gevoel van beminnen zeer sterk. Ik raad je aan dit middel niet te gebruiken, mijn antwoord is enkel informatief bedoeld.

Rommel.. Loop eens een smartshop in. Daar kunnen ze je goed voorlichten en ik heb met bepaalde producten erg goede ervaring op dat gebied.. En ik weet dat je het niet mag zeggen, maaar.... GHB, mits goed gedoseerd........(ja, min me maar)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100