Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

wat houdt eerst flirten en dan opeens onverschillig zijn in?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat de liefde - zo die er al was - over is.

Een spelletje

De persoon speelt een spelletje met je. Eerst interesse tonen en daarna hard to get spelen. Manier om er op te reageren is door ook onverschillig te doen. Laat de volgende stap maar bij de ander liggen, als die stap er al gaat komen.

Second thoughts

Dat is aandacht proberen te trekken. Hij is niet plotseling onverschillig, maar wil zien hoe jij reageert op zijn zgn. onverschilligheid. M.a.w. hij hoopt op contact van jouw kant.

Het kan ook betekenen, dat jouw reacties op zijn flirt niet zó waren, dat hij de kennismaking verder wil voortzetten. Hij had misschien andere reacties/terugflirten van jou verwacht, en toen die niet kwamen zoals hij dat in z'n hoofd had, was de interesse weer over - een soort uitgegooid hengeltje, waar de vis (=jij) niet toegehapt heeft, in zijn ogen. Dus dan een 'dan niet' van zijn kant, en overgaan tot het uitgooien van z'n hengeltje naar de volgende vis.... Als jij hem wel zag zitten, heb je een kansje gemist, en zal je dus in actie moeten komen. Maar als je dacht : wat moettie van mij??, dan is de rust weer teruggekeerd in de tent...

Dat de flirter (niet) gekregen heeft wat hij wilde.

vlgs mij om je uit te testen,weet je.Om te kijken of je wel écht om iemand die zo doet geeft.Het= gewoon uitproberen van hoe jij reageert op die ander + kijkt diegeen ook wat voor karakter jij hebt,of dat je gauw opgeeft enzo.

ofwel heb je té koel gereageerd ofwel juist het omgekeerde. Hoe oplossen? Als je te koel was geef dan subtiele seintjes dat je hem wel ziet zitten (bv oogcontact, glimlach). Ga zeker niet achter hem aanlopen, een man die je ziet zitten reageert wel zonder dat je er te veel moeite voor moet doen. als je juist teveel achter hem aanholde en hem daardoor onverschillig maakte, neem dan fors gas terug en doe niets meer. Maar dan ook helemaal niets. Dat betekent natuurlijk niet dat je met hem niet meer mag praten als dat toevallig zo uitkomt, maar doe zelf geen moeite hiervoor. En hou het gesprek de eerste keren kort.Stimuleer met andere woorden zijn jachtinstinct.. Veel sterkte en succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100