Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat betekent je leeg voelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat er geen enkele behoefte in je zit om iets te gaan ondernemen, alles wat je doet doe je alleen maar omdat het zo hoort maar niet omdat je dat zelf wilt. Je bent totaal uitgeblust, kunt nergens van genieten. Er is niets dat jou kan inspireren.

Leeg voelen duidt volgens mij op geen inspiratie en/of geen energie hebben. Alsof je geest een soort `blokkerende` stand inneemt, dit kan eventueel ook in combinatie met lichamelijke moeheid gepaard gaan.

Dat je honger hebt, en dus iets moet gaan eten..

Wat ook Amadea al zegt klopt. Soms is het tijdelijk en inherent aan bv ingrijpende gebeurtenis en verkeert iemand nog van schrik of stress ( na lange tijd te vol hoofd) en kan soort 'vervlakte emoties (verdoving) ervaren als compensatie, soms ook voorteken van burn-out. Of heeft het een andere en/of fysieke oorzaak (schildklier, tekorten vit D of B12 enz.) Rust en naar huisarts is dan het beste.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100