Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

hoe kan het dat je op een bepaald bed veel droomt en op een ander niet?

mijn dochter zegt dat ze heel veel nare dromen heeft als ze thuis op haar bed slaapt en bij iemand anders nooit. ik heb het uitgeprobeerd en had dit ook op haar bed en niet op mijn eigen...vreemd dus.

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien ligt het aan de matras. Als dat niet helemaal lekker ligt, dan kan het zijn dat ze te licht slaapt, en daardoor vaker wakker wordt, en dus haar dromen beter herinnert. Misschien droomt ze anders net zo veel, maar wordt ze er niet wakker van, Het lijkt mij een goed plan om een andere matras te gaan proberen.

Alles heeft invloed op alles. Onze brein is een uiterst gecompliceerd systeem. Onze brein doet niets anders dan waarnemen en daar een conclusie uit trekken, gevraagd en ongevraagd. Zo kunnen van invloed zijn, de inrichting van de kamer, de indeling, de kleuren, de hoeveelheid licht, de omgevings geluiden enz. Alles is energie en alle energie kan andere energie beïnvloeden. b.v. hoogspannings masten die vlak bij staan, het elektro magnetisch veld van b.v een stopcontact. ( men weet hier nog niet voldoende van af) De materialen van het huis zelf, hout, beton, glas enz. Het op begane grond slapen ( geaard zijn ) of juist op een hogere etage. Spiritueel gezien gaat het nog veel verder en kunnen er positieve en negatieve energie aanwezig zijn en invloed hebben. Alles heeft invloed op alles. In de ene kamer kan je altijd uitstekend slapen en in een andere kamer vrijwel nooit. Toegevoegd na 3 minuten: Onze brein zorgt o.a. voor het wel of niet goed slapen. En bepaalt hoe wij dromen en het wel of niet onthouden ervan bij het wakker worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100