Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hallo hoe kan ik het beste een diepe depressie verwerken die ik 2,5 jaar gehad heb en ervoor nooit iets gehad? Ik vond t zo eng.

Het begon in november 2010. Ik kreeg promotie op mijn werk en sindsdien had ik totaal geen controle meer over mijn gedachten. Ik wou eerst niet aan de pillen. Maar toch na een half jaar wel. 2 soorten AD gehad en dat ging helemaal mis. Na 1,5 jaar constante dwanggedachten maakte mijn ex het opeens uit na 7 jaar. 4 weken daarna overleed mijn vader onverwachts. Toen ben ik toch aan een andere AD gegaan. Nu een jaar aan die pillen en ze werken nu pas eindelijk. Ik moet wel erbij zeggen dat ik heel veel dronk en uitging. Dus ook daarom dat de pillen niet werkten. Maar ik ben nu helder in mijn hoofd maar vind het erg zwaar om ermee om te gaan hoe ik eraan toe was. Wil dit echt nooit meer meemaken!! Heb ervoor nooit problemen gehad.

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100