Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Als ik op straat loop en er komen mensen voorbij voel ik me angstig is dit een teken van een sociale fobie?

Dit heb ik ook als ik op de fiets zit of als er een auto langs rijd dan voel i super veel spanning in mijn lichaam.
of als ik loop en iemand kijkt me aan dan voel ik overal spanning ook als ik voor iemand moet lopen voel ik spanning hoe gaat dit weg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je misschien iets naars meegemaakt in je leven op straat? Of is dit echt gewoon zomaar op komen zetten? Want het klinkt haast alsof je bang bent voor een negatieve herhaling in het verleden. Is dit niet het geval dan ga ik haast denken aan straatvrees. Voel jij je sowieso al niet in prettig in drukke omgevingen? En hoelang speelt dit al?

Ik denk dat je je gwn heel onzeker bent over jezelf... Laat die mensen toch gwn lkkr kijken borst naar voren en wees jezelf zelf had ik dat ook ik dacht altijd van wat denken ze over me en dat soort dingen en voelde me niet op m'n gemak tegenwoordig ben ik gwn mezelf kan me niks schelen als ze slecht over me denken je mag me of je mag me niet zo moet jij ook denken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100