Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat werkt het heste tegen stress/zenuwen (voor een praktijk examen muziek) ?

Morgen heb ik een praktijk examen muziek en bij de repetities vanmiddag ging het al bijna mis van de zenuwen :s

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wie met de auto op een smalle weg rijdt met links en rechts bomen en denkt "niet tegen die boom aanrijden" loopt meer kans er tegenaan te rijden dan iemand die vooruit kijkt naar de weg. Kortom, gebruik klanken van de muziek die je speelt om al je aandacht bij het spel te houden. Naarmate dat beter lukt vergeet je alles om je heen. Succes!

Valeriaan! Is homeopathisch dan zou je denken dat t niet helpt maar werkt en kan 0 kwaad

Drink wat, houd je hoofd koel en luister relaxte muziek

Het beste werkt gewoon doen wat je moet doen en niet zeuren of denken over/aan stress, hoe meer je eraan denkt hoe drukker je je gaat maken, is toch nergens goed voor.. Je oefent toch al die tijd voor dat examen!

probeer jezelf niet op te butsen. Jouw leven hangt er niet vamaf. Adem voor het examen even diep door en ben ervan overtuigd dat je het kunt omdat je uitgebreid geoefend hebt. Speel de muziek omdat je het zelf fijn vindt en niet voor de examinatoren. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100