Ik zie soms opeens zwart voor me ogen, alsof het zicht lijkt weg te nemen, daarna komt het weer terug en voel ik me even beetje duizelig, wat is dit?

Soms heb ik ook, dat het focussen moeilijk gaat, of dat als k door een straat loop bijvoorbeeld, de straat lijkt uit te rekken..

Wat is dit? Heb het al een tijdje?

Toegevoegd na 3 minuten:
had een andere vraag gezien, blijkt iets met bloedsomloop te maken te hebben.
Alleen.. dan nog, dat focussen en dat dingen lijken verder af te staan, wat zou dat zijn?

Toegevoegd na 13 minuten:
me huisarts ging er niet verder op in, zei alleen dat het misschien migraine kon zijn..

Weet jij het antwoord?

/2500

Duid er op dat er lichamelijk iets fout gaat bij u momenteel,mogelijks lijd je aan bloedarmoede:zou spoedig eens een arts consulteren

Ik ben bang dat alleen je huisarts hier antwoord op kan geven. Het kan je bloeddruk zijn, of misschien je bloedsuikerspiegel. Lijkt me verstandig hier even naar te laten kijken, dan weet je in ieder geval wat er aan de hand is.

Deze vraag is lastig te beantwoorden; ik ben namelijk geen dokter en ken je voorgeschiedenis en je huidige gezondheid natuurlijk niet. De klachten die je hebt kunnen op meerdere dingen wijzen: je bloeddruk is niet goed, je hebt flinke bloedarmoede, je ogen hebben een gezichtsstoornis dat met een bril te verhelpen is, je hebt last van migraine dat op je oog slaat (zelf jaren last van gehad) of er is sprake van een neurologische aandoening. kortom: er kan van alles zijn; het kan erg zijn en het kan meevallen. Ga dus naar de huisarts en laat je onderzoeken. Hij of zij zal je eventueel doorsturen naar een specialist mocht dat nodig zijn. succes!

Dat het zwart voor uw ogen wordt, heeft vaak te maken met een lage bloeddruk. Het komt heel vaak voor. Voor de zekerheid toch langs de huisarts gaan, is verstandig.

Het juiste antwoord op deze vraag luidt: De wekker zetten, douchen, aankleden, eten, drinken, bezoek huisarts, groot onderzoek laten verrichten of laten doorverwijzen naar een specialist. Wij kunnen allerlei ziektes en zeertes aandragen van pijn in je kleine teen tot groteske tumoren met uitzaaiingen. Wacht niet tot het te laat is................. o, nee dat is van autoruiten. Laat u ons nog weten wat het was? Dat maakt de vraag compleet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100