Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Lees dat uit META studies blijkt dat Echinacea en zinkzuigtabletten en Single studie dat Carragelose de verkoudheid verkort. Combi dus het beste?

Hierbij de studies waarop ik me heb gebaseerd:
Carragelose: 2 dagen verkorting: http://www.drugs.com/clinical_trials/antiviral-nasal-data-two-clinical-Echinacea: 1,5 dag verkorting: studies-prove-effectiveness-marinomed-s-antiviral-15262.html
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/6231190.stm
Zinc: http://summaries.cochrane.org/CD001364/zinc-for-the-common-cold 1-2 dagen
Dus is het beste om tijdens een verkoudheid Echinacea, zinkzuigtabletten en Carragelose in te zetten? Ben gewoon heel benieuwd aangezien verkoudheid voor mij vervelend is in combinatie met mijn astma en neuspoliepen.

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
950
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Bij iedereen werkt het anders, als je lucht weg problemen hebt zou ik eerder een combi aanraden van vicks eucaliptus en echinacea. Dat werkt bij mij prima. Na 2 dagen is het dan over.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Als naar die combi geen studie is gedaan kan je dat nooit zeggen.
Het zou kunnen dat ze elkaar tegen gaan werken.

In theorie kan je er van alles en nog wat door krijgen. In de praktijk zal dat wel meevallen omdat de combi niet raar is en veel mensen geprobeerd zullen hebben.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Bedankt voor je tip!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding