Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik heb daarnet per ongeluk een slaappil genomen ipv een vitaminepil, wat kan ik best doen (ik moet zo gaan werken....)?

Ik ben duidelijk geen ochtendmens dus 's ochtends gaat er wel eens iets mis. Nu heb ik per ongeluk een slaappil genomen ipv een vitaminepil. Ik wist ergens wel dat er iets niet klopte maar nog slaapdronken heb ik me dus vergist. Nu ik wat wakkerder ben zag ik mijn fout.
Het zijn gelukkig heel lichte slaappillen maar ik voel me wel best moe. En zo moet ik met mijn fiets naar het werk...
Wat kan ik best doen? Ik heb al water gedronken maar blijf moe....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat hangt helemaal af van de soort slaappil die je ingenomen hebt. Wanneer je normaal met deze pil echt als een blok omvalt, dan zou ik thuisblijven en een dagje 'ziek' pakken. Maar de meeste slaappillen zijn niet zo heftig en een beetje suffig op je werk zitten is best eens lekker, tenzij je een verantwoordelijke baan hebt, waar anderen van jouw correcte acties afhankelijk zijn, b.v. verpleegster of bejaardenverzorgster.

Braken, in kijken of hij er heel uit komt.. En veel water drinken...

Je ziek melden en gaan slapen. Het is heel gevaarlijk om nu te gaan deelnemen aan het verkeer en te werken.

Hier is maar 1 antwoord mogelijk: je had moeten overleggen met je huisarts of apotheker. Wij weten niet wat voor slaappil het is en of je daar wel mee mag werken. Je had minstens de naam moeten noemen en dosis. Dus wat kan ik het best doen: huisarts of apotheker bellen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100