Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik word een uur of 2 na het nemen van een allergiemedicijn zo moe. Is hier iets tegen te doen? (Heb al verschillende pillen geprobeerd)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou het met de dokter bespreken , plus dat we hier weinig mee kunnen , hoe vaak slik je die pillen en wanneer sóchtend?? En doe je het op een lege maag?? En wat als je gelijk hebt ?? , dan zou ik zoieso gaan praten met een dokter.

Welke soorten heb je precies geprobeerd? Het is bekend dat sommige antihistaminica slaperigheid veroorzaken, maar bij de nieuwere generatie pillen is dat meestal niet het geval. Dit is zeker iets waar dokter of zelfs apotheker advies over kan geven.

Als aanvulling op SuzyQ : mijn ervaring met vermoeidheidsverschijnselen als bijwerking van de nieuwe generatie anti histamine preparaten is dat na een week of 2 innemen de bijwerking zo goed als verdwijnt. Vraag inderdaad de arts om advies als de klachten aanhouden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100