Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Waarom ben ik moe (en soms een beetje duizelig) als ik een trap ben opgelopen?

Ik snap het niet. Ik heb geen ziekte(s) ofzo. Ben ook heel fit enzo, fiets elke dag. En nee het komt niet door een lege maag want ik heb het ook als ik bijv me net rond heb gegeten. Weet iemand het?

P.S. Heb het alleen met trap OP lopen. ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja is duidelijk kenmerk van lage bloeddruk. Kennelijk eet je overwegend zoutloos. Je zou ook eens met een dieëtist(e) door je dagelijkse maaltijden kunnen gaan. Uit eigen ervaring weet ik dat bewust eten, in combinatie met een ontslakkingskuur (- je moest eens weten wat een troep er in de darmen zit!!), gezonde voeding en misschien ook wat extra voedingsadditieven, het verschil betekent tussen dag en nacht!!! Ik wil je altijd adviseren als je hulp nodig hebt. Sterkte en succes

In blijde verwachting?

omdat je bij elke stap met een been je volledige lichaamsgewicht omhoog moet duwen. En als je naar beneden gaat laat je het gewicht gewoon zakken.

Misschien heb je een te lage bloeddruk.

zou eens een bloedonderzoek laten doen mogelijks heb je tekort aan vit B12

Misschien omdat je een te hoog gewicht hebt of juist een té laag gewicht.

Kennelijk ben je toch niet zo gezond als je zelf denk. Het is duidelijk dat de inspanning van traplopen je teveel is. Iedereen kan je van alles adviseren, maar ik zou toch even naar de huisarts gaan voor een paar checks. Afhankelijk van de uitslag kun je eens om je heen kijken in de natuurgeneeskunde hoe je jezelf kunt versterken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100