Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

paroxetine en paracetamol

ik slik sinds 3dagen paroxetine en heb nu last van hoofdpijn kan ik een paracetamol nemen of mag je dat niet gebruiken daarbij

Weet jij het antwoord?

/2500

Paroxetine geeft in het begin bijwerkingen maar de eigenlijke gewenste werking begint pas na 2-6 weken. De meest voorkomende bijwerkingen zijn oa hoofdpijn. Paracetamol is dan de beste keuze. Omdat de SSRI's waartoe paroxetine behoort ook maagproblemen kan geven is het beter , niet te beginnen met naproxen, dat kan maag- en darmklachten geven. Nu zijn ook daar wel medicijnen voor , zoals pantozol, maar dan heb je al drie medicijnen te pakken waarvan twee voor de bijwerkingen van een. begin dus met paracetamol maar neem er niet meer dan 6 per dag. Wil een tablet van 500 mg paracetamol niet (voldoende) helpen, neem er dan twee tegelijk in maar 6 is en blijft het maximum per dag.

Vlinder heeft helemaal gelijk hoofdpijn is een bijwerking van paroxetine. de rode pilletjes die zij noemt is diclofenac deze combi gebruik ik al 10 jaar i.v.m. fibromyalgie. Daarom moet ik ook maag beschermers nemen. Ben ondertussen aan het afbouwen en over gegaan op natuurlijke middelen, voel me stukken beter. Paroxetine is zg niet verslavend, maar een crime om er af te komen!! bezint eer ge begint!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100