Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb sinds gisteren enorm erge keelpijn en oorpijn als ik slik, mijn keel voelt heel dik en het is alleen aan de rechterkant, wat kan dit zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Keelontsteking waarschijnlijk... Ga maar even naar de dokter

Keelontsteking. Je moet even met goed licht in de spiegel kijken, je mond heel ver open doen en AAA zeggen en dan kun je als het goed is helemaal achterin je keel een soort witte wormpjes zien op je amandel. Of hij is nog helemaal rood en opgezwollen, zonder wit. Veel drinken! Ga naar de dokter als het erger wordt. Beterschap!

Klinkt als een keelontsteking. Gorgelen met warm water met zout (1 glas water, halve theelepel zout) Paracetamol Voldoende drinken. Trachitol helpt ook vaak goed. Als het erger wordt of langer dan een dag of 4 duurt langs de huisarts. Beterschap.

De bof. Die is weer in opmars las ik pas. Ook bij ingeënte mensen schijnbaar. Wees er voorzichtig mee en bel voor de zekerheid je huisarts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100