Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kan het dat ik zonder aanleiding pijn aan en vocht in mijn voet heb?

De pijn, en ook vochtbult, zit aan de buitenkant van mijn voet schuin onder het enkelbot richting de hiel. Ik heb geen rare beweging gemaakt maar ben,2 dagen geleden, zo opgestaan uit bed. Lopen/staan gaat moeilijk en wordt gedurende de dag erger. Ondertussen behandel ik de enkel als verstuikt maar het voelt heftiger. Wat kan het zijn en is het zinvol om alsnog naar de dokter te gaan? Aankomen met een verstuikte voet vind ik zonde van zijn tijd

Weet jij het antwoord?

/2500

In je slaap kun je heftige bewegingen maken die verkeerd kunnen uitpakken. Dat kan. Als het nog steeds pijn doet, lopen en staan moeilijker en ook verergeren overdag, zou ik morgen bellen naar de huisarts. Het wordt pijnlijker/erger i.p.v. beter, reden genoeg om te overleggen en mogelijk ernaar te laten kijken. Jij voelt de pijn als heftiger dan verstuikt. Niet meer nadenken, gewoon bellen. Beterschap!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100