Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

veel aankomen, is het vocht?

Hoi,
ik ben een paar dagen geleden in 3 dagen 1,4 kg aangekomen terwijl ik vrijwel letterlijk hetzelfde heb gegeten, zeker qua hoeveelheden en energie etc. Dus daar zou het niet van kunnen komen.
Ik heb gekeken of ik vocht vasthoud, maar als ik bijv op mijn benen druk blijft er geen wit putje staan. wel heb ik op de vaste 'vetplekjes' het gevoel alsof dat flink is toegenomen zoals de bovenkant van mn bovenbenen aan de binnenkant, mn buikje etc.
Mijn vraag is dus of iemand dit herkent en of dit toch wel vocht kan zijn of dat je metabolisme opeens zo drastisch kan veranderen van de een op andere dag....
edit: ik heb nooit last gehad van vocht vasthouden behalve een beetje bij ongesteldheid. But never like this...

Toegevoegd op 04 augustus 2018 18:46: omschrijving

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan vocht zijn, of het kan je maag- en darminhoud zijn. En je bent een vrouw, dan is een schommeling van 2-3 kilo afhankelijk van waar je in je cyclus bent normaal. Maak je niet te druk over een paar dagen, kijk naar de lange termijn. Sowieso is foto's maken of kijken hoe je kleren passen een betere manier, gewicht zegt niet alles.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100