Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik zak sinds februari elke dag door mijn enkel iemand die weet wat het is en wat ik moet doen?

begin februari ben ik door mij enkel gegaan, ik ging gewoon door met wat ik aan het doen was ik kon er namelijk niet zomaar mee stoppen. Het was niet zo erg dat ik moest stoppen maar ik voelde het wel. Sinds die dag zak ik elke dag door mijn enkel maar ga ik gewoon door met waar ik mee bezig ben dus zo erg is het niet maar toch voel ik het wel.
Iemand die weet wat het is? en wat ik er aan kan doen?

Toegevoegd na 1 minuut:
de pijn zit aan de buitenkant net achter mijn enkel

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk dat ik met hetzelfde probleem zit maar dan met mijn knie. een 2-tal jaren geleden door mijn knie gegaan tijdens het springen over een koord in Griekenland. omdat ik elke week nog tennis speel als pas 70-jarige, ben ik niet naar de dokter gegaan maar speelde in na enkele weken rust met een knieverband en het probleem loste zich zelf weer op tot ik op een dag tijden het tennissen opnieuw lichtjes mijn knie blokkeerde. geen erg dacht ik, het zal zich terug herstellen zoals vorige keer na een paar weken maar , nu al enkele maanden later zit ik nog steeds met dit probleem. misschien door de ouderdom geneest alles niet meer zo snel en omdat ik momenteel 3 maanden overwinter in Thailand ben ik van plan om toch maar een specialist te raadplegen en misschien een operatie te overwegen van zodra ik terug thuis ben... ik denk dat de gewrichtsbanden uitgerokken zijn en dat die alleen maar operatief hersteld kunnen worden. in uw geval, ik weet je ouderdom niet, zou ik een enkelverband dragen maar niet tijdens de nacht omdat je gewrichtsbanden tijd moeten krijgen om te rusten en je anders misschien accuut verzwakte enkelbanden krijgt maar indien dat na een paar maanden niet betert zou ik ook aanraden een specialist te raadplegen en misschien een operatie...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100